четвъртък, 26 март 2015 г.

Taylor Swift мечтае за дует с Beyonce

Младата изпълнителка мечтае да направи съвместно парче с Bey. Jay-Z пък явно е убедил Taylor да се завърне в стрийминг бизнеса, защото скоро ще пуснат албумите й в "Tidal".
Според американският сайт "HollywoodLife" американската изпълнителка до такава степен желае да работи с Beyonce, че би убила човек, за да сбъдне мечтата си. За момента Swift не е говорела с колежката си за дует, защото все още се държи като запалена фенка, когато са заедно. Тя обаче е споделила с приятели, че със сигурност планира и иска да работи със съпругата на Jay.

На този етап красавицата е записала съвместна песен с Kanye West и Calvin Harris. Скоро ще стартира и световното й турне. Когато Beyonce реши, че иска общ проект с нея, то младата певица без да се замисли ще приеме предложението. 

На 30-ти март рапърът ще даде ново начало на стрийминг платформа му "Tidal", която ще е в седемдневен тестов период. За тази услуга потребителите ще трябва да приготвят по 20 долара на месец, което е два пъти повече в сравнение с офертите на "Beats Music", "Spotify" и "Rdio". В края на 2014-та година Taylor Swift обяви, че сваля всички свои сингли и компилации качени в "Spotify", защото не й плащали достатъчно. 

Друг любопитен факт около живота на талантливата 25-годишна звезда е, че Orlando Bloom бе принуден да смени жилището си, защото бил нейн съсед. Блондинката редовно правела шумни купони и привличала вниманието на папараците, а артиста имал нужда от спокойствие и тишина. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: