петък, 13 март 2015 г.

Britney Spears работи по нови проекти

Певицата подготвя нова компилация, но е категорична, че не иска да бърза. През 2013-та излезе последния й албум, а феновете нямат търпение да чуят най-новите й проекти. 
Преди две години изпълнителката зарадва почитателите си с появата на "Britney Jean". От тогава насам обаче тя не е издавала нови сингли. Това е и причината в момента публиката да чака с огромен интерес предстоящия й албум. 

В интервю за списание "Billboard" певицата споделя: "Има много неща, които се случват с децата ми, в училище, практикувам и нови спортове и програмата ми е доста натоварена. Ще дам всичко от себе си да направя добър албум, но на този етап той не ми е приоритет.".

Мениджърът на дамата Larry Rudolph допълни: "В момента влагаме силите и вниманието си върху няколко предстоящи парчета, които скоро ще излязат. Албумите не са толкова важни в тази дигитална епоха, в която живеем. Преди време беше по-различно. Бритни ще направи такъв рано или късно, но не точно сега.". 

Звездата разкри, че води преговори с шефовете на  "Planet Hollywood", за да разшири резиденцията си в Лас Вегас. Както знаете, блондинката участва в шоуто "Britney: Piece of Me", което ще приключи в края на лятото.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: