понеделник, 16 март 2015 г.

Sean Penn: Актьорите заслужават високи заплати

Артистът е на мнение, че хората, които се занимават с изкуство трябва да получават повече средства. Той счита, че талантът заслужава да бъде добре възнаграден. 
Любопитен факт е, че Penn мрази да бъде сочен за "знаменитост", a вместо това обича да бъде определян като "актьор". Той вижда себе си като такъв и вярва, че тези артисти, които са посветени на професията си заслужават достойно признание. 

В свое интервю за вестник "The Times" Sean казва: "Вижте, аз съм на 54 години. Нещата няма да се променят в моят живот. Хората няма да се променят. Медиите няма да се променят дори когато умра. Когато се замисля над това какво искам да бъде изкуството и хората, които влагат сърцето си в него, би трябвало след като те си вършат добре работата да им бъде и заплатено добре. Съжалявам, дано някой не иска да се върне назад след това ми изказване, но това, което те правят си заслужава и следователно струва скъпо.".

Мачото, който в момента излиза с лицето на "Dior J'adore" Charlize Theron, твърди още, че когато актьорите поставят имената и ликовете си на продукти това само може да доведе до липса на доверие в тяхната професия.

"Мисля, че най-виновни за този процес са артистите. Те са обявени, че лесно се продават и губят идентичността си за пари и слава. Имам в предвид, че няма как да пуснете телевизора и някой да не ви рекламира часовник или гланц за устни. Защо?! За повечето това е начин да загубят целта и пътя, по който са тръгнали.", обяснява още звездата. 

Американецът е категоричен, че макар да е един от най-известните мъже в "Hollywood" не се е променил и по характер си е същия, какъвто е бил като по-млад. Той допълни: "Когато погледна назад във всеки по-важен момент, реакциите ми са същите, както когато бях на 9 или по-скоро на 6.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: