вторник, 31 март 2015 г.

Jolie предпочита режисурата пред актьорството

Дамата, която се изяви като режисьор в биографичната военна драма "Unbroken", заяви, че да е зад камерата е много по-вълнуващо изживяване, отколкото да е пред нея. 
39-годишната Джоли призна в интервю за списание "Elle": "Предпочитам режисурата пред актьорството. Има голяма свобода, когато си зад камерата.". По думите на звездата, която си партнира в проекта с Jack O'Connell, има отговорност, но и отплата, когато работиш с млад екип. 

Анджелина се възхищава, че след снимките на тежки сцени артистите отиват при колегите си, за да проверят дали всичко е нормално. Грижат се един за друг и това прави истинско добро впечатление на красавицата. 

Както знаете преди броени дни актрисата премахна яйчниците и маточните си тръби, а преди време остана и без гърди. Всичко това е с цел да се предпази от рака. "Вярвам в старата поговорка "Това, което не те убива те прави по-силен". Нашите преживявания - добри и лоши ни правят такива, каквито сме. Чрез преодоляването на трудностите ставаме по-силни и зрели.", споделя съпругата на Брад Пит. 

"Миналата седмица преминах пред процедурата  лапароскопска двустранни салпингооофоректомия. Имах малък доброкачествен тумор на единия от яйчниците, но нямам признаци на рак в някоя от тъканите.", обяснява дамата. Преди две години тя претърпя двойна мастектомия след откриването на ген, а риска от развитие на рак на гърдата при нея бил над 80%.

След последната операция Джоли приема хормонални заместители, но истината е, че никога повече няма да може да има деца. "Независимо, че приемам медикаменти, сега съм в менопауза. Няма да мога да имам деца и очаквам някои физически промени. Чувствам се спокойна, каквото и да дойде, не защото съм силна, а защото това е част от живота. Няма от какво да се страхувам.", допълва американката. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: