понеделник, 23 март 2015 г.

Snoop Dogg ще продуцира сериал

Рапърът разкри, че е изпълнителен продуцент на проекта, който ще стартира по "HBO". Филмът ще разказва живота на едно семейство в Л.А., а действието ще се развива през 80-те години на XX век.
Snoop бе сред специалните гости на фестивала "South by Southwest" в Austin, Texas в края на миналата седмица. Именно там той се похвали, че ще се занимава с телевизия. Както знаете, в момента Dogg подготвя и новия си албум, чийто продуцент е Pharrell.

Изпълнителят призна: ""HBO" е канал номер едно в света и за кратко време се превърна в сензация. Те имат предавания, които никоя друга медия няма. Да разкажа правилната история по правилната телевизия е като сбъдната мечта за мен.".

Наскоро рапърът участва в документалната поредица "Snoop & Son: A Dad's Dream", която се излъчи по "Entertainment and Sports Programming Network" (ESPN). В продължение на пет епизода зрителите видяха Calvin Broadus и сина му Cordell, който се подготвяше за влизане в колеж и с желание да започне футболна кариера. 

От социалните мрежи разбираме, че звездата ще се включи в още няколко мащабни продукции, но все още не са ясни имената им. Любопитното е, че Snoop е известен със страстта си към хип-хопа, регето и RnB-то, но статистиката сочи, че ролите му в киното са повече от музикалните му проекти. От 1992-ра година насам той се е снимал в над 40 филма, а е издал едва 13 компилации. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: