четвъртък, 5 март 2015 г.

Chris Brown с тайно бебе, Karrueche го напусна

Новината за 9-месечното дете на изпълнителят шокира всички. Най-потресена от факта разбира се бе годеницата му, която реши да го изостави. 
Chris, който щеше да се ожени за Karrueche, се оказа баща на малката Royalty. Момиченцето е плод на тайната връзка на музиканта и Nia Amey.

Браун ще посети Тексас скоро, за да провери как се грижат за дъщеря му. Любимата на певеца, с която се събираха и разделяха коментира вестта в социалните мрежи и с това потвърди слуха, че той има дете, за което никой не е знаел. Моделът написа в туитър: "Слушайте. Човек не може да понесе толкова много. Всичко най-добро на Крис и семейството му. Без излишни драми за бебета за мен.".

Въпреки неприятните обстоятелства рапъра е щастлив, че е татко. Половинката му обаче вече спряла да отговаря на обажданията му. Chris не е криел, че има проблем с фенките и трудно им отстоява. Явно такава е ситуацията и с майката на първородното му. 

Близки до красавицата споделят, че вече толкова й е писнало от проблемите на гаджето й, че дори не й пукало за дрехите й, които били в къщата му. Тя повече никога не иска да го вижда или да бъде край него и е тотално отвратена от лъжите и измамите му. Освен това двете дами се познавали, защото работят в една сфера. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: