сряда, 1 юли 2015 г.

Katy Perry e най-високоплатената жена за 2015-та

Преди два дни излезе класацията на списание "Forbes" за най-добре платените личности в шоубизнеса. Година по-рано тази награда бе спечелена от Beyonce. 
Случайно или не всяка дама, която се появи на "Super Bowl" става най-високоплатената в света. Въпреки че преди година Beyonce оглави надпреварата, то през 2015-та тя заема чак 29-то място. Katy реализира истинско шоу през февруари с помощта на "Moschino", които се погрижиха за визията й.

Perry се нарежда веднага след боксьорите Floyd Mayweather и Manny Pacquiao, които имат съответно приходи от 300 милиона долара и 160 милиона. Певицата събрала 135 милиона долара за година. 

"Горда съм, че съм си господар на себе си и сама ръководя фирмата си. Аз съм бизнес дама и не се срамувам от това. Не го казвам това, за да се хваля, а за да насърча другите жени.", заяви категорично изпълнителката пред изданието организирало класацията.

Освен представлението по време на баскетболното събитие тя направи и турнето "Prismatic Tour", което също оказа влияние за успеха й. Плюс това американката има над 70 милиона последователи в социалните мрежи, което говори за това колко известна и обичана е.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: