петък, 10 юли 2015 г.

Chaka Khan и Sam Smith с общ проект

Изпълнителите планират колаборация, с която със сигурност ще зарадват мнозина меломани. Въпрос на време е да запишат парчето, а отлагането му е поради натоварения график и на двамата музиканти. 
23-годишният британец не крие любовта си към 62-годишната дама. Откакто се познават идеята за общ проект е в тях, но ангажиментите и операцията на гласните струни, която претърпя младежа наскоро проточиха реализацията му. 

По време на участието в "Ronnie Scott's Jazz Club" в Лондон певицата каза: "Със Sam Smith сме добри приятели и щеше да е тук тази вечер, но той започна свое турне днес и това е причината да отсъства. Ние говорим от дълго време да направим нещо заедно.".

Khan, която е продала над 70 милиона копия от албумите си по време на кариерата си, която е над 40 години, призна, че поради натоварените си графици двамата не са могли да влязат в студио до този момент. 

Американката бе категорична в изявлението си пред вестник "Daily Mirror": "Ние дори обсъждахме как той ще се появи на сцената и ще запеем "Love Me Still" заедно. Скоро ще запишем песента. Той се чувства зле толкова, колкото и аз. Не знаем кога ще сме свободни да се видим и да влезем в студио. Определено обаче това ще се случи скоро.".Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: