вторник, 28 юли 2015 г.

Snoop Dogg никога няма да посети Швеция отново

Рапърът беше арестуван след концерт в скандинавската страна. Това е причината той да се закани, че повече никога няма да отиде в Швеция. 
Видимо ядосана от случилото се звездата се извини на всичките си фенове в северната държава, но обеща, че няма да се завърне там. "Намирам се в полицейската кола в Швеция в момента, защото ме закопчаха без причина. Сега ме отвеждат в районното, за да пикая. Нищо не съм направил. Просто дойдох в тази страна, имах шоу и сега отивам в участъка. За нищо.", призна Snoop.

Според властите музиканта е бил задържан на 25-ти юли вечерта в Uppsala поради съмнения, че е употребявал леки наркотици. След тест за дрога той бил освободен. Последствията за меломаните обаче остават - изпълнителят се закани, че благодарение на ченгетата няма да стъпи отново в Швеция.

Говорител на полицията каза за вестник "The Guardian": "Той бе арестуван и отведен в полицейското управление да даде проба за урина.". След две седмици ще бъдат готови резултатите от изследването, което ще докаже дали Dogg е шофирал под влиянието на някакви забранени вещества. Както знаете 43-годишния певец е почитател на марихуаната, но не е изключено теста да се окаже отрицателен. Малко по-късно след инцидента американеца написа в "Instagram": "Все още пуша!"

Това не първия сблъсък със закона за него. Още в гимназията е бил обвинен в притежание на кокаин. Години след това е задържан за притежание на незаконно оръжие, вандализъм и наркотици. 

Припомняме ви, че само преди две години Calvin Cordozar Broadus Jr. бе арестуван в Норвегия за притежание на осем грама трева и 200 недекларирани долара. Тогава съдът в скандинавската страна разпореди той да не се връща там. Сега обаче самия рапър по свое желание отказва да посети Швеция. Всички видеа от ареста на звездата можете да гледате тук: https://www.youtube.com/.



Снимка https://www.google.bg/

Няма коментари: