четвъртък, 16 юли 2015 г.

Julia Roberts изцяло се доверява на стилистите

Актрисата никога не проявява претенции що се касае до нейния грим и прическа. Тя винаги се смее и това улеснява значително задачата на екипа й. 
Стилистът Genevieve Herr работи с красавицата повече от десет години и се грижи за нейната блестяща визия. Тя разкри, че звездата няма абсолютно никакви претенции какво да бъде слагано на лицето или косата й. Нещо повече - тя изцяло се доверявала на експертите.

Genevieve споделя пред списание "People": "Julia никога не дава напътствия. Казва "Вие сте специалистите.", сяда и е 100% наша.". Дамата си е партнирала и с Katie Holmes, но признава, че Roberts винаги е в добро настроение.

"Julia винаги се усмихва и за това се опитвам да направя нейния грим "весел", защото подхожда на личността й.", допълва стилиста. За партито по повод 80-тата годишнина на "Lancome" в Париж гримьорката е използвала подмладяващ фон дьо тен и розов руж, с които актрисата сияела и изглеждала истински щастлива.

"Много е важно да се използва по-светла основа, когато остаряваш. По принцип използвам прасковен руж, но това беше бляскаво събитие и си позволихме по-цветен руж. Тя беше много развълнувана и ми благодареше. Изглеждаше наистина щастлива и от главата до петите беше хубава жена.", разказва още Herr.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: