сряда, 15 юли 2015 г.

Миро: Ще направя филм за Gerald Durrell

Изпълнителят е категоричен, че един ден ще реализира проект, който ще покаже неговия поглед върху автора. Освен това Миро готви лятно турне, а с половинката му мислят за сватба и дете. 
Певецът беше последният гост за този сезон в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви. Именно там той разкри, че в края на август до средата на септември с Венелин Венков, Цветан Недялков и част от талантите от трите сезона на "Гласът на България" ще направят колко големи концерта.

"Имаме много хубава група, която се събра още около концерта, който направихме "Месия, Възкресение", който се излъчи по Би Ти Ви навръх Възкресение Христово. Ще имаме репетиции, но сме доста сработени. Голяма част от екипа го познавам от много време. Семейството, както се казва се събра.", споделя Миро.

Той подчерта, че не е броял от колко години е на сцена. "Клубовете ме изморяват, концертите ме зареждат. В клуба ти си отишъл на чуждо място с чужда апаратура, чужда публика. Като видиш, че стоят и те чакат с нетърпение, това те зарежда, но концерта е друго нещо. Съвсем различно е Цветан Недялков с целия негов талант - изсипан веднъж от Господ, после с опита, който има, да е зад теб и да го чуеш как леко променя нещо. Това ти дава стимул.", допълни изпълнителя.

Стана ясно, че любимия автор на музиканта от детските му години е Gerald Durrell. "Неговите книги са и мое семейство. За мен Корфу е място, където отивам да хвана слънчеви лъчи и да отпусна тази душа. От друга страна да направя проучвания, защото един ден ще направя филм за Gerald Durrell и той ще показва моят поглед за него. Убеден съм в това. Има неща, за които си уверен. Това е едно от тях.", разказва развълнувано добричлията. 

Относно жената до него той призна, че с Ели са от десет години заедно. Тя живее в Лондон, а той в България. "Венецът на една връзка е детето. В името на едно дете си струват всичките ти решения. Точно детето би ни накарало да предприемем стъпката "брак".", каза още Костадинов.

Преди турнето Миро ще издаде нова песен, чийто композитор е Оцко Василковски. Скоро предстои да излезе и видеото към парчето. Текстът е написан от "Каризма". Освен това певецът готви и нов албум, който може да е готов в края на годината. 

Ето ги и датите за лятната обиколка на Миро и приятели:

30-ти август - Бургас - Летен театър
31-ви август - Варна - Летен театър
2-ри септември - Русе - Летен театър
13-ти септември - Пловдив - Античен театър




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: