петък, 31 юли 2015 г.

"The Pussycat Dolls" се събират отново

Момичешката група планира завръщане на музикалната сцена след петгодишно прекъсване. В момента се водят преговори, но феновете са обнадеждени, че всички ще се съберат. 
Както знаете бандата се разпадна през 2010-та понеже Nicole искаше да прави солова кариера. След като последният й сингъл  "On the Rocks" не завладя музикалните класации момичетата решили да оставят миналото зад гърба си и да гледат напред.

Scherzinger беше уволнена от звукозаписната компания "RCA" по-рано през годината. Това е причината тя да се види с Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Jessica Sutta и Melody Thornton и да говорят за завръщане.

Според вестник "The Sun" вокалистката е срещала повечето си колежки след раздялата им и тя е готова да се събере отново с тях. "Вместо да се опитват да преодолеят различията си, те се стремят да вкарат всички в студиото и да видят какво ще се получи.", пише още изданието. 

Наскоро 37-годишната изпълнителка беше запитана дали има желание за завръщане на "The Pussycat Dolls" и тя сподели: "Не виждам защо не. Липсват ми момичетата. Беше луд период за нас, които е далеч вече и наистина искам да се повтори и да го направя възможно. Да се забавляваме като пътуваме с момичетата. Мисля, че съвсем скоро това ще стане реалност. Ще е много забавно и благословено време.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: