сряда, 29 юли 2015 г.

Macklemore призна, че е бил зависим от дрогата

Рапърът разкри, че поради натиска на славата е посегнал към наркотиците. Преди месеци обаче разбира, че годеницата му е бременна и се отказва от тях. 
32-годишният музикант, който се е борел с пристрастяване към дрогата като по-млад, призна, че е започнал да пие хапчета и да пуши марихуана отново. Това станало по време на работата му с Ryan Lewis и тяхната колаборация. Основната причина е натиска, който изпълнителя усетил от това да си известен. 

Той споделя пред списание "Complex": "Държах се за определено време. После спрях да ходя по срещи. Понякога съм имал по 12 на ден. Бях супер стресиран. Не спахме, имахме концерти навсякъде в страната всеки ден. Натискът и славата са виновни за всичко. Всички тези клишета, че не можеш да се разхождаш, да нямаш личен живот, публичната изява по телевизията, критиците, липсата на връзка и срещи. Всичко това се събра в едно - исках просто да избягам.".

През март 2014-та годеницата на певеца открива хапчета за сън в обувката му по време на фестивала SXSW в Austin, Texas. Macklemore обясни още, че е стигнал до там, че е ходил напушен на срещи. През септември обаче научава, че Tricia Davis очаква бебе. Това е първото дете и за двамата.  

"Опитвам се да порасна през тази година. Откакто разбрах, че Tricia е бременна си казах, че трябва да се осъзная и да порасна. Трезвеността е нещо като повикване за събуждане, от което се нуждая точно сега. Моята работа е такава, че изисква да си гъвкав. Чувствам се щастлив и благодарен.", допълва американеца.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: