четвъртък, 30 юли 2015 г.

Dr. Dre пуска нов албум до дни

Продуцентът и музикант не е издавал нова компилация от 16 години. Освен това той подготвя и биографичен филм за хип-хоп формацията "N.W.A".
50-годишният изпълнител е записал чисто нов албум. Също така работи и по саундтрака "Straight Outta Compton", който е част от биографичната драма разказваща историята на "N.W.A". Във продукцията се включват DJ Yella, Easy-E, Ice Cube, Mc Ren и Arabian Prince.

Това съобщи Ice Cube по време на свое интервю по радио "Power 99". LP-то щяло да излезе след броени дни - на 1-ви август. Въпреки слуховете обаче всички чакат съботата и радио шоуто "Beats 1" на Dr. Dre, в което той лично да потвърди добрата вест.

"Той е мега. Това е Dr. Dre. Всички са в очакване. Наистина води до пристрастяване. И той ще го пусне целия за един ден.", издаде рапъра от Л.А. 

Това ще е първият диск на Andre Romelle Young от 1999-та насам. Toй планираше да работи по "Detox" от 2001-ва до 2008-ма, но се отказа след като изтекоха част от песните в него. По рано тази година звездата загатна, че може да има нейни парчета в "Straight Outta Compton". Продуценти на компилацията и филма за легендарната хип-хоп група са Ice Cube и Dr. Dre.

"Работя по нещо в момента. Не искам да го издавам засега и да кажа категорично, че ще стане. Определено чувствам това, по което работя. Това ще е проект, който е вдъхновен от лентата.", призна тъмнокожия талант от Compton. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: