четвъртък, 23 юли 2015 г.

Madonna се сравни с Picasso

Певицата разкри, че вижда сходство в нея и великият художник, защото вярва, че ще бъде креативна докато е жива. Тя щяла да прави музика до последния си дъх.
Кралицата на поп музиката е на мнение, че ще работи докато умре. Тя се чувствала вдъхновена по този начин и също като артиста, който си отиде през 1973-та, ще пише музика до сетния си час.

Madonna казва пред "Associated Press": "Обичам да се сравнявам с други видове артисти например като с Picasso. Той рисува, рисува до деня, в който не почина. Защо? Предполагам, защото се е чувствал вдъхновен. Животът го е вдъхновявал и е запазил това да изразява себе си чрез картините си. И аз се чувствам така.".

Изпълнителката, която наскоро пуска албума си "Rebel Heart", счита още, че едва ли творческата й муза ще изчезне някога. Причината е, че тя винаги вдъхновява околните. "Няма час или дата, за това кога и как да станеш креативен. Мисля, че си отиваш, когато няма какво повече да кажеш.", обяснява звездата. 

Тя ще стартира турнето си на 9-ти септември в Montreal. 50-годишната дама ще направи над 60 концерта в Северна Америка, Европа, Азия и Австралия. Ето защо певицата е прекарала дълго време в подбора на песните, с които ще излезе на сцената, защото има не малко парчета зад гърба си. 

"Темата, на която ще заложа на това шоу е любовта и романтиката. Искам хората да си тръгнат вдъхновени, да видят и да почувстват нещо, което не са изпитали преди. Осъзнах, че имам песни от преди 32 години. Седях седмици наред и се колебаех кои ще са най-подходящите. Ще бъде нещо като пъзел, който ще се опитаме да съберем заедно - стари и нови проекти.", допълни блондинката. 


Снимки - https://www.google.bg/
Колаж - "Импулс"

Няма коментари: