петък, 24 юли 2015 г.

Al Pacino няма да се откаже от киното

Актьорът не вижда смисъл защо е необходимо да се пенсионира. По думите му ако е смятал да преустанови кариерата си то това би трябвало стане преди 20 години. 
Мачото, който влезе в ролята на Michael Corleone в поредицата "The Godfather" и Tony Montana в "Scarface", няма намерение да напуска индустрията. 

Al споделя пред вестник "The Guardian": "Нямам желание да се отказвам. Съжалявам. Защо? Защо не се отказах преди 20 години? Преди 40? Какъв е смисъла в отказването?". Той обясни, че копнежът му за живот се е разпалил след като близък негов приятел е починал от рак на 35 години. 

"Имах приятел, който почина на 35 от рак. Толкова млад. Седяхме си с него, имахме хубаво време и един път той реши да ми каже какво е научил. Дали имаш 3 месеца или 30 години е без значение. Това бе неговото прозрение преди да си отиде. Разбирам го.", допълва още звездата. 

Въпреки това тя признава, че някои професии не позволяват на хората да работят вечно. "Художникът може да е на 100 и да нарисува цял отбор от деца, които играят футбол. Няма значение, защото той не играе. Той просто грабва четката и почва щрихите. Това е разликата с възрастта. Всъщност в нея се състои всичко.", категоричен е Pacino.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: