вторник, 7 юли 2015 г.

Johnny Depp посети болни деца облечен като пират

Актьорът напусна снимачната площадка в името на каузата да зарадва малчугани в болницата. Той бе дегизиран като Капитан Jack Sparrow. 
Johnny, който в момента участва в "Dead Men Tell No Tales", отдели от ценното си време и посети деца в болнично заведение в Австралия. Въпреки ангажиментите си към продукцията и снимките, които се провеждат на "Gold Coast", той изненада от новородени до 16-годишни болни деца.

Мнозина си направиха селфи с него, а Depp от своя страна призна, че често пътува с костюма си на пират и радва хората с импровизираните си посещения. Часове преди появата на звездата в "The Lady Cilento Children's Hospital" тя бе забелязана на снимачната площадка в добро настроение и с усмивка разговаря с колегите си в сагата.

По информация на "The Sunday Telegrapah" новата част на "Карибски пирати" закъснява и е с 70 милиона долара по-скъпа от плануваното. През март старта бе отложен, защото мачото се венча за Amber Heard. Двойката се завърна у дома за кратко през май след като австралийския министър на земеделието Barnaby Joyce я предупреди, че има вероятност да преспят двете й кучета. Причината за това е, че влюбените внесоха животните, което е в нарушение на правилата в страната, с частния си самолет.

"Съвсем скоро трябваше да вземат маймунки и трябваше да направим всичко по силите ни, за да ги получат. Те знаят каква е сделката и това е причината да сме малко засегнати от тях. Те са наясно с нашите закони и се придържаме към тях.", категоричен бе министъра в изказването си за "The Project".

Най-скорошният инцидент на снимачната площадка стана преди ден, когато член на екипа беше изпратен в болница с болки в гърдите. Миналата седмица гримьор бe ухапан по време на снимки от една от маймуните и бe приет по спешност в клиника, но това не попречило на снимачния процес.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: