четвъртък, 9 юли 2015 г.

Natalie Imbruglia се завръща с албум и турне

Певицата анонсира новият си проект от шест години насам. Той ще бъде придружен с няколко концерта във Великобритания. 
Дамата ще зарадва феновете си с компилацията "Male". Любопитното е, че в нея ще бъдат включени кавър версии на "Daft Punk", "The Cure", Cat Stevens, Damien Rice и Tom Petty.

"Обичам да пея. Няма да са включени всички мои любими артисти, а нови, които открих. Този албум ще е като катарзис - всичко е пред мен и се надявам да изляза от него силна. До сега съм горда от работата си. Развълнувана съм да я споделя с почитателите ми.", казва Natalie. 

Певицата, която се разведе с фронтмена на "Silverchair" Daniel Johns през 2008-ма след петгодишен брак, обясни, че е вдъхновена и предизвикана да направи тези парчета, защото е преживяла различни борби. "Бях привлечена към песни, които вълнуват ума ми.", допълва 40-годишната звезда. 

Пилотният сингъл, с който ще бъде поставено началото е "Instant Crush" на "Daft Punk". "Това е много красива история. Много съм щастлива от начина, по който може да бъде разказана.", споделя австралийката. 

Проектът ще излезе на пазара на 21-ви август, а от 1-ви до 19-ти декември тя ще реализира британско турне заедно с "Simply Red". То ще започне в Дъблин и ще завърши в Лондон. 

Ето ги и всички парчета от предстоящия албум на изпълнителката: 

1. Instant Crush (Daft Punk)
2. Cannonball (Damian Rice)
3. The Summer (Josh Pike)
4. I Will Follow You Into The Dark (Death Cab For Cutie)
5. Goodbye in His Eyes (Zac Brown Band)
6. Friday I’m in Love (The Cure)
7. Naked as We Came (Iron & Wine)
8. Let My Love Open the Door (Pete Townshend)
9. Only Love Can Break Your Heart (Neil Young)
10. I Melt With You (Modern English)
11. The Waiting (Tom Petty)
12. The Wind (Cat Stevens)
Няма коментари: