четвъртък, 30 април 2015 г.

Ангел подготвя самостоятелни проекти

В момента той е в Гърция с екип от 32 души, с който снима видеото към дебютният си сингъл "Свободен". Новината обяви лично изпълнителят в социалните мрежи. 
Меломаните го познават от "X Factor" и дуетът му с Мойсей. Ангел редовно участва в различни колаборации с известни и не толкова популярни рапъри у нас. Сега обаче той е изключително развълнуван за проекта, който му предстои. 

"Тази вечер тръгваме 32 души екип, за да заснемем дебютните ми две самостоятелни парчета в Парга, Гърция! Много се вълнувам и нямам търпение! Ще бъде истинско приключение!", написа музиканта в профила си във фейсбук.

Всички негови почитатели му пожелават успех и попътен вятър. От своя страна певецът ги държи в течение и постоянно качва информация и кадри от снимачната площадка. "Документираме старта на снимките - ден 1! ^^ Закусихме и започваме!", споделя още таланта. 

Въпреки че преди време медиите спекулираха с раздялата на легендарното дуо момчетата винаги са се подкрепяли. На този етап не е ясно дали двамата ще продължат като солови артисти или ще останат да творят заедно. 

Стойчев преди няколко дни публикува фотос, на който се вижда, че е в студиото с Pavell, а надписа под него гласеше: "Ке ви уморим от яка музика за летото ейй:)."



Снимка - 
https://www.facebook.com/

сряда, 29 април 2015 г.

Nelly готви кънтри албум

Рапърът явно иска да разшири музикалният си обхват като издаде кънтри компилация. В момента той няма лейбъл зад гърба си, което му дава свобода да твори и експериментира, както сметне за необходимо.
Cornell Haynes, както е истинското име на изпълнителя, наскоро беше арестуван заради притежаване на наркотици. Полицаи спрели автобуса на звездата за проверка на документи. Отвътре обаче лъхало на марихуана и униформените решили да извършат обиск. Така били открити пакет с метамфетамин, марихуана и други наркотични вещества. Освен това в МПС-то били намерени и няколко огнестрелни оръжия. 

Това няма да е първият експеримент на Nelly с друг музикален жанр. Преди време той си партнира с Tim Mcgraw и заедно създадоха "Over and Over", който стана тотален хит през 2005-та. 

Мениджърът на певецът J. Erving сподели пред сайта "Billboard": "Той е свободен, няма музикален лейбъл зад него и работи по проект базиран на country-то. EP-то се очаква да бъде много интересно. Той е може би първият хип-хоп артист, който скача в неподправен начин и прави неща с "Florida Georgia Line" и  Tim MCGraw. Ние считаме, че той има възможност да расте и да се докаже още повече като музикант.".

През 2013-та американското кънтри дуо се появява в албума " M.O.". Дискът постига невероятен успех - продажбите достигат 25 хиляди копия от първия месец на издаването му. Дали пък това не е причината рапъра да смени рязко стила и да се пробва отново да подобри рекорда си от преди десетина години?!




Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 28 април 2015 г.

Naomi Watts e новото лице на "British Airways"

Актрисата следва примера на колежката и приятелката си Nicole Kidman, която също е представител на "Etihad Airways". Naomi пък ще е част от конкурентната "British Airways". 
Nicole наскоро подписа договор и вече е официален говорител на "Etihad Airways". Сега нейната приятелка от детските години също ще стане част от екип на друг авиаоционен оператор. 

Watts работи по ретро визията на "British Airways", която навършва 80 години от създаването си. Дамата, която ще е новото рекламно лице на компанията, е родена във Великобритания, но на 14 годишни се мести да живее в Австралия. Въпреки това тя признава, че Обединеното кралство винаги ще остане в сърцето й.

Красавицата споделя по повод новото си начинание: "80 години е невероятен успех за "British Airways" и тази специална лична връзка, която те създават между двете страни Великобритания и Австралия е страхотна. Радвам се, че могат да бъда част от тази история.".

Първоначалният полет от Лондон до Сидни е бил с продължителност 12 дни. През 1935-та година мнозина пътници са платили 24 хиляди долара за еднопосочен билет. В наше време компанията продължава да лети по трасето "Kangaroo route", но полета е 23 часа, а цената - 1700 долара за двупосочен билет. 

В момента директорите на проекта целят чрез по-мащабен маркетинг да увеличат интереса към новата дестинация "Down Under". Това е и причината известната актриса да снима фотосесия. "Обичам vintage стила от златната ера на пътуванията. Така че наистина беше забавно да съживим тези спомени.", допълни още 46-годишната блондинка. 



Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 27 април 2015 г.

Paul McCartney и съпругата му са най-богатите британци

"Sunday Times" публикува топ 40 на най-заможните музиканти на Обединеното кралство. Челните позиции заемат Paul McCartney, Andrew Lloyd-Webber, "U2", Elton John и Mick Jagger.
Изданието обяви традиционната си класация за най-богатите личности в Кралството. Популярният музикант от "The Beatles" и съпругата му Nancy Shevell заемат първото място със приходи от 730 милиона британски лири. За една година състоянието на изпълнителят се е увеличило с 20 милиона, а половинката му има зад гърба си 150 милиона лири.

Втори в надпреварата е Andrew Lloyd-Webber с 650 милиона лири, на трето място остава бандата "U2" с 430 милиона.

За трети път Adele печели битката при младите музиканти милионери под 30 години. Въпреки че в последните години певицата изчезна от сцената тя е натрупала 50 милиона британски лири. След нея остават "One Direction", Sam Smith, "Arctic Monkeys" и "Mumford & Sons".

Ето и целият списък с най-заможните знаменитости според в-к "Sunday Times":

1. Paul McCartney и Nancy Shevell (£730)
2. Andrew Lloyd-Webber (£650)
3. U2 (£431)
4. Elton John (£270)
5. Mick Jagger (£225)
6. Keith Richards (£210)
7. Michael Flatley (£195)
8. Ringo Starr, Sting(£180)
10. Roger Waters (£160)
11. Eric Clapton (£155)
12. Tom Jones, Tim Rice, Rod Stewart (£150)
15. David Bowie, Iman Abdulmajid, Robbie Williams (£135)
17. Ozzy и Sharon Osbourne (£130)
18. Phil Collins, Brian May, Charlie Watts (£110)
21. George Michael, Roger Taylor (£105)
23. Jimmy Page, Robert Plant (£100)
25. Enya, David Gilmour (£90)
27. John Deacon (£85)
28. Noel и Liam Gallagher (£77)
29. Nick Mason (£75)
30. Calvin Harris, Mark Knopfler, Pete Townshend (£70)
33. Gary Barlow, Engelbert Humperdinck (£65)
35. Barry Gibb, John Paul Jones (£60)
37. Kylie Minogue, Cliff Richard (£55)
39. Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion, Chris Martin (£52)




Снимка - https://www.google.bg/

събота, 25 април 2015 г.

Слави и Евгени не успяха да сдържат емоциите си

Дни преди грандиозният концерт на Слави и "Ку-ку бенд" в София в шоуто гостуваха част от бившите музиканти, с които Дългият е работел. Въпреки опитите Маестрото и водещия не останаха безразлични към събитието и носталгията от отминалите моменти с колегите си. 
В първата вечер на гости на Трифонов бяха Деси Добрева и Николай Арабаджиев. Гологлавият водещ посрещна бившите си колеги с думите: "Странно, нали?!". По този начин той искаше да каже, че след толкова години нищо не се е променило. Още с влизането си певицата подари на Слави глава лук, което го предизвика да разкаже емоционален момент от отминал концерт. От дума на дума стана ясно, че китаристът живее от осем години в Брюксел заедно със семейството си, а чаровната изпълнителка освен, че има 4-годишна дъщеричка се занимава с музика главно в София. Варненката допълни, че често пътува до САЩ и Канада, където има участия сред българските общности. Основната причина тя да напусне шоуто беше, че иска да учи в Бъркли, където са се обучавали куп звезди. "Завърших този университет в Бостън. Живях там, както и в Ню Йорк. 2008-ма година се върнах в България. Ходя всяка година на турнета в щатите, но не пребивавам там за постоянно.", обясни блондинката. 

"Ще изпееш една песен, ако ми хареса ще изпееш още една.", каза Слави на Деси. По време на "Ах, къде е мойто либе" той се просълзи и поиска да тя да изпълни и "Лудо младо". "Винаги съм те харесвал как пееш и за това не исках да си ходиш. Всеки човек има право да си живее живота, както прецени, защото по всяка вероятност е само един и човек носи отговорност за това как иска да живее какво да му се случи и с кого. Ядосах се много, че отиде в Бъркли, сигурно за теб е било много важно да отидеш там, където са учили такива като Стинг, но аз знам, че конкуренцията е жестока и вероятността да направиш нещо е малка. Мразя да казвам "Нали ти казах!", но ти се прибра в България. Ако беше останала в Америка и беше направила световна кариера щях да съм много щастлив. Щях да си призная, че съм сбъркал.", сподели със сълзи на очи Трифонов. 

Ден по-късно в "Шоуто на Слави" бяха Лили Йончева и Нели Петкова. Перкусионистката разкри, че живее от шест години и преподава в южен Лондон, а блондинката прави кариера в САЩ, живее в Ню Йорк и има приятел американец. Нели не спира да работи и да ходи по участия, където представя авторски парчета и български такива, на които голяма част от чужденците истински се радват. 

За финал Евгени Димитров седна до Дългият и анализираха случващото се. Стана ясно, че Алекс Раева първоначално е приела да се включи в проекта, но в последствие поради ангажимент в Испания е отменила поканата. Мнозина обаче знаят, че тя и водещият имаха интимна връзка, което също може да е повод за отказа й. 

За информация на феновете, които не успяха да си купят билети за грандиозния лайф в "Арена Армеец" след като има интерес от страна на публиката Слави обеща, че ще направи втори такъв. "Адски ме боли кръста, след като си счупих крака единият ми е по-къс от другия и едвам ходя. Ако трябва ще пълзя, но ще изляза на сцената.", закани се той в края на предаването си. Тук можете да гледате гостуванията на екс-музикантите от "Ку-ку бенд": http://www.slavishow.com/.



Снимка - https://www.google.bg/

петък, 24 април 2015 г.

"Бързи и яростни 8" излиза през април 2017-та

Vin Diesel потвърди, че ще има продължение на сагата. Осмата част се очаква да излезе по кината през пролетта на 2017-та година. 
"Бързи и яростни 7" разби бокс-офисите и постави изключителни рекорди по продажба на билети по целият свят. Филмът стана най-бързо печелившият проект, който събра 1 милиард долара за по-малко от месец. 

В интервю за "CinemaCon" във Вегас Vin заяви: ""Бързи и яростни 8" ще бъде ваш и света ще може да го види през април 2017-та."

47-годишният актьор благодари на феновете за подкрепата и любовта им към продукцията. Благодари и на покойният си брат Paul Walker, който загина при катастрофа през ноември 2013-та. На премиерата на 7-мата част Diesel сподели, че тя е посветена на него, а 8-мото продължение ще е нещо като послание от Paul към всички почитатели на екшъна.

"За мен лично вие ми гласувахте много голямо доверие. Толкова много любов. Накарахте ме да повярвам, че с "Бързи и яростни 7" може да направим история, да поставим рекорд. Бяхте толкова лоялни през цялото това време...Имаше гордост в студиото, в което работех и в хората, с които работех. Това място го наричах свой дом, накарахте ни да чувстваме, че този филм трябва да е най-добрият на света и да го споделим с вас.", допълни искрено звездата от хитовата лента. 



четвъртък, 23 април 2015 г.

Продълженията на "50 нюанса сиво" излизат през 2017-та и 2018-та

Първата част на продукцията събра приходи в световен мащаб от 550 милиона долара. Втората серия ще излезе по кината на 10-ти февруари 2017-та, а третата на 9-ти февруари 2018-та година. 
Второто продължение ще носи името "Fifty Shades Darker" последвано от "Fifty Shades Freed". Директорите на филма искат да запазят традицията да зарадват феновете дни преди "Свети Валентин".

Очаква се новите части да са различни от първата, защото режисьорът Sam Taylor-Johnson напусна продукцията заради конфликти с автора E.L James. Скоро ще бъде нает и нов режисьор макар писателката да е ангажирала вече съпруга си Niall Leonard, който е започнал да пише сценариите.

"Niall е изключителен писател и сме много горди, че може да го имаме в екипа на "50-те нюанса", каза в свое изявление пред "The Hollywood Reporter" продуцента Michael De Luca. Предишните проекти, по които е работел Leonard са "Wild at Heart", "Monarch of the Glen" и "Wire in the Blood". 

Dakota Johnson и Jamie Dornan в момента също са в преговори, за да развият образите си на Anastasia Steele и Christian Grey, които определено държат на по-големи хонорари след бума на първата серия на любовната драма.

Снимките на втората част ще започнат в началото на 2016-та. "По принцип те направиха лоша романтична история типична за ерата на Katherine Heigl като допълниха секс сцени и много клишета.", сподели американския критик Richard Roeper пред вестник "Chicago Sun-Times". 



Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 22 април 2015 г.

Pavell разкри коя е жената до него

Рапърът дълго време криеше коя е любимата му. Днес той публикува снимка в социалните мрежи с Михаела Филева и по този начин потвърди слуховете, че двамата са заедно. 
Не веднъж младите хип-хоп творци у нас Pavell, Venci Venc', Ангел и Мойсей са споделяли, че жените до тях са тяхното вдъхновение. Един от последните им проекти "Единствената" е посветена именно на половинките им.

Бургазлията качи във фейсбук колаж с Мишето, а текстът под нея бе: "Щастие!!!". Изпълнителката е харесала публикацията, както и още близо три хиляди души. Един от феновете на музикантите радостно написа: "Еееееееее, ей това ЧАКАХ! Прекрасни сте Павка. МНОГО, МНОГО ЛЮБОВВВВВВ > :))))))))".

Любопитно е за всички какво и кое е накарало талантливият младеж да промени мнението си и да реши да разкрие коя е жената до него. Преди време в предаването "Преди обед" той обясни, че много хора мислили, че е гадже с Ирина или Донна, защото е работел с тях. На въпрос от водещите дали има връзка с Филева тогава той заяви, че няма дует с нея, но често го питали дали е истина. Днес е денят, в който всичко излезе наяве.

Самата певица заговори, че е влюбена още в краят на 2014-та, но също не издаде категорично кой е щастливеца. На обществени прояви двойката се държи доста консервативно. Наскоро двамата гостуваха в "Като две капки вода" и почти не обелиха дума макар да стояха един до друг. В арт средите обаче отдавна се знае, че Pavell и Михаела са заедно и се обичат. 



вторник, 21 април 2015 г.

Ella Eyre е новото лице на "Armani"

Певицата следва стъпките на колежката си Beyonce и стана рекламно лице на "Emporio Armani Diamonds". Дизайнерът бил впечатлен от стила и индивидуалността й. 
Британката ще е новото лице на парфюма на "Armani". Въпреки че Ellla била доста нервна при срещата им, той харесал стила и индивидуалността й. 

Тя споделя пред вестник "Daily Mirror": "Знаех, че съм одобрена, но нямах право да казвам на никого. Georgio Armani се приближи към мен и ми каза, че му допада стила ми. Ходихме на суши заедно в Nobu - беше вълнуващо. Не се притеснявах за това какво да облека, защото хората ме подготвиха какво да сложа.".

Брюнетката има договор с агенцията "Models 1" и работи упорито, за да остане във форма и признава, че избягва месото в диетата й и вдига тежести, за да има стегната фигура. 

"Току-що навърших 21 и знам, че това не ме прави стара, но искам да се информирам за тялото си и и това как да го поддържам и как изглеждам като цяло. Не ям месо в момента, а само риба. Добре се храня и тренирам. Имаме личен треньор с бандата ми по време на турнета. Винаги махам грима си, когато лягам да спя и пия много вода, повече отколкото съм свикнала. Ще видите разликата, когато започнете здравословен начин на живот.", допълва красавицата. 




Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 20 април 2015 г.

Adele търси продуцент за новия си албум

Певицата се надяваше още в края на 2014-та да зарадва феновете си с нова компилация, но уви не всичко върви по план. Тя все още не е избрала продуцент за проекта си. 
26-годишната дама, която бе сигурна, че ще се завърне на музикалната сцена през миналата година, се колебае с кого да работи по новия си албум. Този процес може да забави появата на диска й, който е толкова дългоочакван. 

Emile Haynie се срещна с Adele през февруари, за да обсъдят възможностите да работят заедно. Продуцентът, който си партнира с Kanye West и Bruno Mars заяви за вестник "Daily Star": "Тя е прекрасна, но не знам дали бихме работели заедно. Разбрахме се приятелски, когато се видяхме и се надявам да запишем няколко песни заедно, но й трябва време. Трябва да сме търпеливи и да изчакаме какво ще стане.".

Американецът е търсил подкрепата на приятелката си Lana Del Rey, когато е трябвало да издава свои проекти. Общият албум на Haynie и Florence Welch "We Fall" пропадна малко след излизането му. Тогава Лана отишла в студиото му и му дала няколко съвета. Дали пък това не е причината британката, която бе в майчински, да отлага работните си отношения с 34-годишният музикален експерт. 



Снимка - https://www.google.bg/

петък, 17 април 2015 г.

Avril Lavigne се бори с Лаймската болест

Певицата се чувства добре и е заредена да твори нови проекти. Тя отказва да се поддава на болестта и вярва, че ще излезе от това състояние по-силна, отколкото е била преди. 
От октомври 2014-та младата изпълнителка е била на легло. Дълго време криеше за заболяването си докато най-накрая призна за него. 

Въпреки спекулациите за развод дамата е щастливо омъжена за Chad Kroeger, който е плътно до нея в този момент. Причината за болестта й е най-вероятно ухапване от кърлеж, което предизвиква болка в ставите и кожата, както и проблеми със сърцето и нервната система.

В интервю за "Good Morning America" Avril каза: "Аз вярвам, че ще изляза от тази болест по-здрава и по-силна, отколкото бях преди. Аз гледам на перспективите в живота ми. Избрах да гледам на позитивните неща.".

30-годишната певица сподели още, че е ходела от лекар на лекар осем месеца преди да й открият Лаймската болест и начина, по който да я преборят. 

Преди дни излезе и най-новата песен на Lavigne "Fly", която ще бъде представена по време на Световнилетните игри "Спешъл Олимпикс" в Л.А. тази година. Парчето е било готово преди блондинката да се разболее, но сега гледа по-различен начин на него. "В него се говори за вътрешната сила и смелост. Тази песен има съвсем ново значение за мен вече. Има нещо магическо в нея.", допълва още канадката. Видеото можете да видите тук: https://www.youtube.com/.




Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 16 април 2015 г.

Santra пуска модна линия

Новината обяви лично изпълнителката в студиото на "Преди обед". След общата им песен с Криско, дамата готви дуетно парче и с колежката си Лора Караджова. 
Миналата година Santra получи награда за най-стилна дама в r&b средите у нас. Това е само една от причините, които предизвикват певицата да влезе в новата роля на дизайнер. За повече подробности около дебютната й колекция можете да следите профилите й в социалните мрежи.

Именно от там разбрахме, че след "Не ми убивай кефа" красавицата работи по съвместен проект и с Лора Караджова. Преди ден излезе най-новото парче на блондинката с Кристо "No Mercy". Това бе първото видео на Лора след раждането, а в него участва и любимият й Мартин. 

"Търсим трите супер яки коли за дрифт-ове, с които да снимаме новия клип с мен и Лора Караджова :) Ако имате супер "уникалната" кола и искате да я гледате красиво заснета, моля изпратете вашето предложение като лично съобщение на страницата на Vasko Ivanov Dexter. Благодаря предварително!", написа Сантра във фейсбук.

Днес брюнетката гостува на Сашо и Деси и сподели, че голяма част от идеите в клипа с Криско са нейно дело, както и на режисьора Bashmotion. Цялото гостуване на изпълнителката в предаването на Би Ти Ви можете да гледате тук: http://www.btv.bg/.




Снимка - https://www.facebook.com/

сряда, 15 април 2015 г.

Обвиниха Rihanna, че взима наркотици

Певицата сама публикува видео, което стана повода за негативните коментари. Феновете считат, че на него Riri шмърка кокаин, а тя категорично заяви, че просто пушела цигара.
В "Instagram" се появи клип, който е направен по време на музикалния фестивал в Коачела и който бързо бе изтрит. На видеото ясно си личи, че изпълнителката е на маса, а около нея танцуват разни жени. На кадрите се вижда още как Rihanna има тръбичка в ръцете си малко след което придържа носа си. Според меломаните тя се дрогира, а по думите на звездата е свивала цигара.

"Вашите куци задници могат да образуват големи нерви. Всеки глупак може да каже, че това е джойнт. Аз съм със цигара.", написа в своя защита момичето от Барбадос. 

Красавицата ядосана запита още почитателите си кой е този дето може да шмърка цигара. Рири никога не е крила, че пуши трева, която също се води забранено вещество и наркотик. Ето и въпросното видео, което стана обект за множество спекулации: https://www.youtube.com/. 

Според проучване 50% от кокаина в света се употребява в САЩ. 75% от хората зависими от коката са в Северна Америка, 24% в Южна и по-малко от 1% в Централна Америка и Карибския басейн.



Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 14 април 2015 г.

Brian May претърпя корекция на зрението

Рокаджията се възстановява след лазерна операция на очите. В момента той носи тъмни очила по указания на лекарите и благодари за загрижеността на феновете си.
Китаристът на "Queen" се подложи на процедурата в началото на този уикенд. През следващата една седмица той ще носи тъмни очила, за да се предпази от вредните лъчи. 

В туитър Brian написа: "Оперирах се с лазер. Невероятно! Погледът ми е много по-добър вече. Благодаря за любезните съобщения. Научих много и се чувствам, че като човек, за когото полагат много грижи.".

След коментари, че изглежда добре със защитни очила музиканта отговори следното: "Ха, благодаря. Мисля, че този готин ефект стана по случайност, но благодаря. Това е готиният ефект, който получавате при възстановяването на зрението си.".

May не е отменил служебните си ангажименти заради операцията си. Два дни след нея присъства на "Olivier Awards" в Лондон, на която се появи с предпазния аксесоар.

Преди две години британецът претърпя интервенция за подмяна на колянна става. Тогава той се извини на почитателите си за отсъствието в социалните мрежи и съобщи, че се връща отново на работа. 




Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 13 април 2015 г.

Американските власти арестуваха Nelly

Рапърът е задържан в Tennessee тази събота след като полицията намира наркотици и оръжие в него. В момента той е в затвора и в най-скоро време ще излезе на съд. 
Nelly е арестуван на 11-ти април след рутинна проверка на документи. Той е бил с автобуса, с който пътува по турнета. Полицаи решават да направят обиск и така намират марихуана и огнестрелни оръжия, след което отвеждат рапъра зад решетките.

Адвокатът на звездата Scott Rosenblum е категоричен, че не може да става дума за присъда за притежание на наркотици или опит за контрабанда понеже достъп до превозното средство имали още 15-20 души. 

След инцидентът 40-годишния музикант обеща да бъде по-съвестен и да внимава кой допуска до автобуса му за бъдеще. Той заяви за сайта "TMZ" следното: "Чувствам необходимостта да поема отговорност за изборите си и трябва да бъда наясно с всички хора, които ползват моя собственост.".

Освен това Cornell Iral Haynes Jr. изказа благодарността си към семейството, близките, феновете си за уважението и подкрепата и се зарече повече да не ги разочарова.



Снимка - https://www.google.bg/

петък, 10 април 2015 г.

Vin Diesel: Беше ми трудно да ходя на работа

Актьорът през сълзи призна на премиерата на "Бързи и яростни 7" в Hollywood, че през последната година ходел с нежелание на снимки. Причината за това е загубата на колегата и приятелят му Paul Walker. 
Съвсем очаквано продължението на екшъна е най-гледаният филм за тази седмица. Лентата събра мнозина почитатели и у нас. Над 100 хиляди зрители в България са гледали на кино "Бързи и яростни 7" до сега, а приходите от билетите за първите си дни на големия екран.са над 900 хиляди лева.

"Искам да Ви кажа нещо. Беше ми наистина трудно миналата година да се върна отново на работа. Тогава видях James Wan и моят брат Dwayne Johnson и бях готов за работа. Освен това Jason Statham се бореше и Kurt Russell беше там - нямаше как да откажа да се върна. Студиото беше там, но не беше същото като преди. Чувствахме една душа и правихме всичко, каквото трябваше, за да уважим нашият брат Paul Walker.", каза Vin. 

Чичото на актьора го насърчил да се завърне и да довърши филма. защото бил като завещание на Пол. По думите на Diesel много хора преминали през това пътуване. За екипа това не са просто поредици от сага, а наистина те са като едно семейство. "Този филм е повече от филм. Ще го почувствате, когато го гледате. Нещо емоционално ще се случи с вас. Ще излезете от киното и ще оцените тези, които обичате, защото няма да знаете дали това не е последния път, в които ги виждате. Благодаря ви за любовта и за това, че ни давате подкрепа да се чувстваме като семейство.", допълни в речта си гологлавия мъжага. 

Дни преди официалната премиера на екшъна артистите гостуваха в американското предаване "Today", където споделиха интересни моменти около снимачния процес. Разбира се, в интервюто не беше подмината темата за покойния Walker, а коментарите на екипа и какво го е мотивирало да довърши снимките са изключително емоционални. Целият разговор можете да гледате тук: https://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 9 април 2015 г.

Brad Bird започна сценарият за "The Incredibles 2"

След завършването на работата по "Tomorrowland" с George Clooney и Hugh Laurie, режисьорът потвърди, че започва да пише сценарият за "The Incredibles 2".
Brad Bird призна в интервю за "NPR", че в момента започва да пише и времето ще покаже какъв ще е крайния резултат. За ваша информация ще кажем, че първата част на продукцията донесе на създателите й приходи от 630 милиона долара. 

На този етап екипа не иска да издава подробности, за да може да се съсредоточи върху новия проект. Въпреки това критиците считат за странно вестта, че режисьора чак сега стартира със сценарият. Още преди година от "Disney" съобщиха, че продължение на анимацията ще има и би следвало отдавна да се работи по нея.

Според информация на "Slashfilm" още през 2007-ма филмовия директор казал за "WonderCon": ""Pixar" не гледат на продълженията за финансова изгода, ние имаме връзка с публиката и това е много важно за всеки филм, който изкарваме. Ако се появя с история, която е по-добра от първата, то тогава бих искал да се върна отново в този свят, но тя трябва да бъде истинска история.". 

Все още няма дата за излизането на "The Incredibles 2", но най-вероятно това ще стане през 2017-та или 2018-та. "Disney" работят и по "Cars 3", който трябва да е по кината по-късно тази година.



Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 8 април 2015 г.

Christina Milian: Обичам Lil Wayne

Певицата потвърди новината, че излиза с рапъра по време на интервю. Освен това тя призна, че има чувства към него. 
Christina не крие любовта си към Lil Wayne. По време на своето гостуване при Big Boy в американското радио "Real 92.3" тя разкри, че го обича. 

"Той е най-сладкият. Обичам го.", след това признание в ефир дамата трябваше да сподели повече подробности около връзката им. Стана ясно, че диамантения пръстен на ръката й не е годежен, а просто подарък и жест на внимание от страна на музиканта. 

Още миналото лято имаше слухове, че двамата излизат, но тогава чаровната певица заяви, че просто работят заедно. Година по-късно Milian вече открито говори за чувствата си към рапъра. Цялото интервю на изпълнителката можете да гледате тук: https://www.youtube.com/

Тези дни обаче Wayne има други по-неприятни ангажименти. Той продължава с делата срещу лейбъла "Cash Money Records". Те спорят за сума от 50 милиона долара, защото компанията не пусна на пазара албума на Weezy “Tha Carter V“. Той ще ги съди и за това, че отказваха да прекратят договора, който двете страни са подписали  през 2012-та.



Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 7 април 2015 г.

Nina Dobrev напусна "The Vampire Diaries"

Актрисата разкри, че ще се откаже от проекта в краят на шести сезон. По този повод тя вече организира парти, на което се сбогува с колегите си и екипа на сагата.
Звездата, която е родена в София, анонсира новината в "Instagram". Именно там Нина написа: "Прекарах красив уикенд на езерото Lanier в Грузия със семейството ми от "TVD", екипа и артистите от "The Vampire Diaries". Искам да съм първата, която Ви съобщава, че това не беше просто почивка, това беше парти за довиждане.".

26-годишната дама, която влезе в образа на главната героиня Елена Гилбърт в американската драма, не крие, че няма да се завърне в седмия сезон на сериала. "Винаги съм знаела, че искам историята на Елена да е описана в шест сезона. За тези шест години имах страхотно пътуване, което ме научи на много неща. Бях човек, вампир, двойник който се представяше за човек, човек който се представяше за двойник. Бях отвличана, убивана, възкръсвах, бях измъчвана, проклинана, бях смъртна и безсмъртна и все още има толкова много, което да видите преди края на сезона през май.", споделя Добрев. 

Както знаете красавицата излизаше с партньора си в продукцията Ian Somerhalder, но сложиха край на връзката си през 2013-та. Тя изказа благодарността си към феновете на сагата като им обеща, че до края на шести сезон ще има много интересни моменти за гледане. "Вие дадохте толкова много любов, подкрепа и страст, които едва ли някой някога би си представил, преди седем години на едно момиче от Канада, което отиде в Л.А. на прослушване за ТВ шоу като "Twilight". Обичам ви. Затегнете коланите си, защото нямате представа какво ви очаква.", допълва още талантливата актриса. 



Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 6 април 2015 г.

Нелина е новата вокалистка на "Deep Zone Project"

Младата изпълнителка, която беше част от третият сезон на "X Factor" у нас, е новото лице на групата. Към нея се включва още музиканта и композитора Светльо Къслев.
Феновете на бандата сигурно знаят, че наскоро Алекс и Надя напуснаха официално "Deep Zone Project". Двамата изпълнители ще продължат да се занимават с музика, но самостоятелно. В свое гостуване в предаването на Би Ти Ви "COOL...T" те не отрекоха, че имат опция да работят заедно за бъдеще.

Новата вокалистка в момента е 12-ти клас и учи в родния си град Казанлък. След музикалното шоу тя призна, че си е дала нужната почивка. В същото време се вълнува, че DJ Dian Solo я поканил да стане част от групата. 

Младата дама написа емоционално послание до почитателите си в социалните мрежи: "Първото ми участие като част от Дийп Зоун е вече факт! Благодаря на клуб Plan B ( Русе ) за готиното настроение!! Сега е ред за клуб Ozone!! Стартираме в 01:00ч. Целувкииии". 

Още утре ще излезе и първото видео на "Deep Zone Project" с участието на Нелина Георгиева и Светльо Къслев. Ден по-късно пък красавицата има рожден ден. 



Снимка - https://www.facebook.com/

петък, 3 април 2015 г.

Rihanna се чувства като аутсайдер

Певицата призна, че се страхува, когато е в непозната за нея среда и не обича да среща нови хора. Тя разкри, че още в училище се чувствала като аутсайдер. 
Любопитно e, че една от най-провокативните изпълнителки в Америка не обича различната социална среда. Нещо повече - Rihanna се чувства застрашена, когато е сред непознати. 

Тя споделя в интервю за списание "Essence" следното: "Чувствам се като аутсайдер още от първия ми учебен ден. Мисля, че наистина съм такава. Когато съм вкъщи имам чувство за сигурност и комфорт. Принадлежа на това място, познато ми е и тогава съм себе си. Когато напусна дома си и съм в различно обкръжение с други хора се сблъсквам с нови неща. Те са странни за мен и аз за тях. Това може да е болезнено особено за децата, но трябва да се разбирате по между си. Понякога е доста тежко, защото имате различен произход и култура. Важното е да си себе си без значение какво се случва."

Красавицата признава, че е вдъхновена от героинята си Tip, която озвучава във филма "Home". "Искам да съм като нея. Вдъхнових се от нейната смелост и решителност. Дори в реалния живот има моменти, когато започваш да се съмняваш или да чувстваш, че нещо не е правилно. Нещо отива в погрешната посока или пък става много бавно. Не трябва да е толкова сложно. Започваш да губиш надежда. Този филм ми върна обратно тези качества.", казва още пред изданието звездата от Барбадос. 

Преди два дни певицата изненада водещия Джими Кимел за Денят на шегата. Рири влезе в спалнята му заедно с танцьори, диско осветление и пусна на плейбек най-новото си парче "Bitch Betta Have My Money". Тя скочи в леглото на шоумена и започна да го замeря с възглавници и долари.

В момента талантливата дама освен, че подкрепя инициативата за музикалната платформа на Jay-Z "Tidal" подготвя нов албум и световно турне, на което се очаква да тръгне догодина. 



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 2 април 2015 г.

Jay-Z: Хората не уважават музиката

Рапърът създаде новата платформа за музика "Tidal". Зад инициативата му застанаха Beyonce, Kanye West, Nicki Minaj, Madonna, Alicia Keys, Chris Martin, Usher, Calvin Harris, Rihanna, "Daft Punk".
В началото на седмицата всички изпълнители подкрепящи идеята като смениха профилните си снимки в социалните мрежи на син фон. По този начин те искаха да привлекат вниманието към новата музикална платформа. 

На специална пресконференция звездите излязоха и демонстрираха единство и подписаха споразумение, с което са съгласни и предоставят авторските права на песните си, да бъдат използвани в сайта за споделяне и сваляне на музика. 

Keys заяви, че целта на този проект не е печалба, а запазване на музиката в живота на хората. Според Jay-Z пък в наше време ние не уважаваме достатъчно изкуството и унищожаваме музиката. По думите му щом плащаме за всичко дори и за водата би следвало да си плащаме и за творчеството. "Можете да пиете вода от чешмата, но си купувате, нали?!", каза шеговито още половинката на Beyonce. 

Любопитното е, че доста меломани в интернет не одобряват идеята, защото така музикантите ще печелят още повече пари. Мнозина са на мнение, че вместо да се обединят в подкрепа на гладуващи, бедни или пострадали певците гледат само личната си изгода. 

По информация на "Financial Times" само за 2014-та музикалните лейбъли в САЩ са над 290 милиона. Над 800 милиона са създадените от платени абонаменти. Разликата е огромна и според експерти в областта на финансите стрийминг услугите ще се увеличат значително ако абонаментите са по-евтини. 

Потребителите на "Tidal" ще трябва да платят по 20 долара всеки месец, за да имат достъп до аудио файлове от музика. От тази сума едва 6 долара ще отиват за конкретния изпълнител.

Можете да разгледате страницата на платформата тук: http://tidal.com/, където е качена на запис цялата проява с участието на Jay-Z, Beyonce, Kanye West, Nicki Minaj, Madonna, Alicia Keys, Chris Martin, Usher, Calvin Harris, Rihanna, "Daft Punk".




Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 1 април 2015 г.

Jamie Dornan: Вълнуващо е да дебнеш жена

Актьорът се готви за ролята на сериен убиец в най-новият проект с негово участие. Dornan приема сериала като предизвикателство, защото искал да разбере какво може да накара един мъж да направи подобна постъпка. 
В "The Fall" Jamie влиза в образа на Paul Spector, който преследва жена, която слиза от влак. 32-годишният артист признава, че искал да вникне по-дълбоко в характера на героя си. Според него да дебнеш някого е вълнуващо, но и мръсно нещо.

В интервю за вестник "Los Angeles Times" той споделя: "В първите серии правех редица неща, за да се доближа до неговия разум. Можем ли да бъдем арестувани за подобно деяние? Това е малко лошо разкритие, но преследвах жени от влака, за да видя какво е чувството. Любопитно е, но в същото време е и откачено.".

Dornan, който има дъщеря на четири месеца от съпругата си  Amelia Warner, разкрива, че не се чувства горд от това, което е правел. Той счита, че това е ценен опит, защото е трябвало да се готви за филм, но в реалния живот никога не би направил нещо подобно. 

"Не се гордея със себе си. Честно казано научих някои неща, защото никога не съм правел нещо такова. Това беше вълнуващ и интересен процес като подготовка да разбера защо даден мъж може да преследва жена и какво би искал да научи от нея.", обяснява красавеца.

По думите му в ролята на серийния убиец той се чувствал много по-комфортно, отколкото в образа на извратения бизнесмен Christian Grey в "Fifty Shades of Grey". Ирландецът допълни: "Понякога ме притеснява факта, че се чувствам добре в този образ. Считам себе си за безгрижен, с доста леко сърце и продължавам да играя болен психопат.". 




Снимка - https://www.google.bg/