четвъртък, 31 март 2016 г.

Keith Richards изкритикува Adele & Rihanna

Музикантът не се притесни да каже, че двете изпълнителки са прекалено надценени. Освен това той изрази отвращението си към всички телевизионни музикални формати. 
Като цяло поп музиката често е критикувана от ветераните в индустрията. Според легендарният китарист този жанр става известен благодарение на телевизионните предавания, освобождаването на песни, които са написани от други хора и честото им пускане по радиата. 

Рокаджията "плюе" поп света не за първи път. Той обвини Adele и Rihanna, че са зависими от други хора. "Те не могат да разчитат на себе си.", сподели той пред списанието "Time Out London". 

Звездата от "The Rolling Stones" допълни, че формати като "X Factor" събират хора, които искат да се покажат и да са в светлините на прожекторите."Ние сме в периода на "тежкотоварния" бизнес. "X Factor" и всички състезания са за хора, които искат да бъдат популярни. Ако искате славата - успех. По-добре се научете да живеете с нея.", съветва в интервюто си Richards.

Той е прекарал голяма част от кариерата си в писане на песни заедно с Mick Jagger. Въпреки това музиканта не е толерантен към групи като "One Direction", "Little Mix" и "Girls Aloud", които стартираха музикалните си кариери именно от малкия екран. 

"Чудиш се защо си там. Ставаш известен за две минути, защото са те дали в "X Factor" и това е всичко. Търсене на слава. Това е лесния начин кариерата ти да тръгне нагоре.", обяснява Keith пред "BBC Radio 2" миналата година. По думите му ако този процес продължи то той не вижда смисъл в правенето на музика. "Музиката става състезание. Това не е начина. Ако те харесат - харесват музиката ти. Издаваш нещо и то се купува - това е ключа към успеха.", категоричен е британеца.




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: