вторник, 21 юни 2016 г.

Ashton Kutcher: Хубаво е да си богат, известен и добре изглеждащ

Преди дни стана ясно, че двойката очаква второто си дете. На събитие организирано от "Netflix" актьорът се пошегува, че всеки ден гледа към съпругата си и благодари за популярността си. 
38-годишният артист присъства на проява в "Museum of the Moving Image" в Manhattan. Организатори бяха Seth Meyers и Ted Sarandos.

Jeff Garlin направи stand-up шоу, в което се майтапеше с външния вид на Kutcher. "Ти си преуморен. Имаш ново шоу за фермери и всеки ден гледаш в огледалото и виждаш това лице.", гласяха само част от закачките.

В отговор Ashton се качи на сцената и заяви: "Щях да вляза в някоя книга, но след тези думи...всичко отиде по дяволите. Наистина е хубаво да изглеждаш добре, ако трябва да сме честни. Когато се събуждам, малко е откачено, но е истина, поглеждам към Mila и си казвам "Това се случва.", след което съм богат и известен. Животът е добър.".

Charlie Cox също беше сред гостите на партито и сподели, че според него "Netflix" са направили революция в начина, по който продуцират предаванията си. "Те срещат някой с добра идея и визия, някой, който да включат в проекта и за това са толкова успешни и имат толкова програми зад гърба си. Идеята на един човек е много по-интересна.", допълни той. 

Lea DeLaria благодари на онлайн стрийминга за възможността да участва в "Orange Is the New Black". "Ние се разминаваме с неща, с които никоя друга мрежа не може да се сблъска. Наше шоу никога не може да бъде излъчено по "HBO" или "Showtime" или други канали. Обикновено не може да видиш хора вързани с каишка с голям вибратор и да удрят момиче. Аз със сигурност видях това в последния сезон.", коментира актрисата.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: