понеделник, 20 юни 2016 г.

100 Кила в дует с Gucci Mane

Рапърът призна, че първоначално мечтата му била да запише песен с Мишо Шамара, а вече зад гърба си има проект с Rick Ross. Сега подготвя нови такива с Gucci Mane и Гери-Никол.
100 Кила гостува в предаването "Първа смяна", където разкри, че има общо парче с Дивна, което е направено преди три години. Причината обаче никой да не го е чувал е, че музикалните лейбъла не комуникирали добре по между си. "Трябва два лейбъла да комуникират и да няма някой отстрани, който да човърка. Трябва да има въображение, когато са два лейбъла да го направим по американския начин, а не да си преписваме заслуги, които могат да те отблъснат. Затова е трудно. Знам, че живота е пред нас.", каза Явор относно продуцентската компания на певицата "Monte Music". 

На 16 години Янакиев има късмета да запише песен с Шамара. Именно тогава започва и музикалната му кариера. "От 15 години мечтая и работя проект като този с Rick Ross да се реализира. Толкова съм бил очукан от живота, че си позволих да рапирам на български език. Ако пеех на английски щях да съм известен на другия ден.", допълни варненеца.

Той издаде, че в момента работи по колаборация с Gucci Mane, която трябва скоро да излезе на пазара. "Той е машина. Той прави едни от най-добрите рапове и трапове. Работим с него и с French Montana. Аз съм влюбен в Kanye West. Ако някой път чуете, че си падам по мъже и съм намерил любовта бъдете сигурни, че това ще е Kanye West. Харесвам болния му мозък, интервютата му повече от песните му.", заяви Килата.

Любопитното е, че рапъра е бил на концерта на Любо Киров в зала 1 на НДК и е изключително впечатлен от таланта му. "Фен на Любо е слабо казано. Аз му се възхищавам. Той е златен. Четиристишията, които ние пеем са златни. Много трябва да уважаваме хората на изкуството - певец, художник, актьор. Не бива да се питат тези хора на колко са години. На някои хора им пеем песните от миналия век.", категоричен е изпълнителя.

Той съобщи още, че през септември ще пусне парчето си с Гери-Никол. След седмица пък във Варна ще отвори врати първия му магазин за дрехи и градска култура. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: