вторник, 28 юни 2016 г.

Гери-Никол: Аз съм Кралицата!

Младата изпълнителка обяви война на "БГ Радио". Според нея става дума за организирана схема за манипулация на вота на зрителите в Годишните музикални награди на медията. 
Дни след връчването на едни от най-престижните статуетки у нас варненката изказа мнението си в социалните мрежи. Любопитното в случая беше, че и 100 Кила застана плътно зад позицията й. Една от причините за този съюз е факта, че след няколко месеца ще се появи първия им общ проект.

"Два дни след връчването на годишните музикални награди на БГ Радио за 2016 г. се чувствам длъжна да споделя и моята гледна точка за случилото се. С настоящото, нямам за цел да нападам, когото и да било от моите колеги музиканти! Всички ние станахме свидетели на една добре организирана схема за манипулация на вота на зрителите, който не беше обявен от медията публично, което е логически необосновано, ако всичко се случваше по ''правилата''. Получих три номинации за настоящите награди: БГ Песен, БГ Дебют и БГ Изпълнителка и въпреки видимия превес на моите проекти през годината във всички медии, сайтове за видеосподеляне и музикални класации, не спечелих нито една от тях. Не получих, дори, покана да изпея някое мое парче на сцената, каквато изява останалите колеги имаха. Ясно стана за публиката, че някой зад кулисите се опитва да определя правилата и да контролира съзнателно избора на всички вас. И за всички да е ясно едно: наградата не ти дава, сама по себе си повече любов, фенове или участия по клубовете. Най-важното за призовете е да си ги заслужил, за да ги носиш с достойнство. И запомнете добре никой няма да ме спре да създавам музиката, в която вярвам!", написа певицата в профила си във фейсбук.

Тя благодари на всички, които са я подкрепили и са гласували за нея. От публикацията се разбира, че скоро Гери ще издаде нова песен, с която ще се завърне по-силна от всякога. Премиерата на парчето ще е на 30-ти юни в 20:00 в канала й в "YouTube". Сингълът ще се казва "I'm The QUEEN", а по запознати меломани са категорични, че по визия и сценично поведение Георгиева копира изключително много Rihanna, Katy Perry и Nicki Minaj.

В най-новият брой на списание "LOVEStyle" може да прочетете цялото интервю на звездата, в което разказва подробности около личния си живот. Освен това блондинката е категорична, че не желае награди, защото е Кралица. 



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: