сряда, 15 юни 2016 г.

Захари Бахаров: Шести сезон на "Под прикритие" няма да има

Актьорът сложи край на спекулациите, че ще има нов сезон на хитовата сага. По думите му продуцентите работят по нов проект, с който ще изненадат зрителите в скоро време.
Напоследък Захари използва новата функция на фейсбук за живи включвания доста често. Той направи първото такова, когато го удари ток. От няколко седмици Бахаров, Вергов и Карамазов са на турне в различни градове в България и играят трите си постановки "АРТ", "Спанак с картофи" и "Дакота". Водещият на Националната лотария призна, че интереса към лятното им турне е огромен. Затова тримата обмислят да има втора обиколка след края на сезона. 

"По цял ден ме питат за шести сезон на "Под прикритие". Такъв няма да има. Това, че са умрели героите не значи, че са умрели продуцентите, режисьорите, актьорите и сценаристите. Те по цял ден се грижат да ви доставят някакви неща, които да ви харесват. Ще има други неща, няма да останете с празни ръце, но точно шести сезон няма да има.", категоричен беше гологлавия талант по време на лайфа си от Кърджали. 

Любопитното е, че бременна жена спряла актьора, за да му каже, че е отложила раждането си с един ден, за да дойдат на театър с мъжа си. Някои от почитателите на Захари пък го помолиха да плесне по врата Владо по време на включването му. "Винаги. За вас, винаги.", пошегува се той и удари шамар на колегата си. 

Преди няколко дена звездите отправиха молба към феновете си да дадат име на буса, с който се предвижват. Бахаров обеща специална утешителна награда на човека, който е дал идеята превозното им средство да се казва Недялко. 

Относно "Game of Thones" софианеца сподели, че никой не го е търсел. "Ако звъннат веднага ще ви кажа или поне до година, година и половина по-късно ще разберете.", допълни той. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: