сряда, 22 юни 2016 г.

Jamie Foxx и Katie Holmes официално заедно

След 3-годишни спекулации за любовни отношения по между им най-накрая приятелка на американеца разкри новината. Claudia Jordan призна, че актьора е много щастлив с бившата изгора на Tom Cruise.
Двамата актьори са официално заедно. Американският модел и актриса Claudia Jordan сложи край на всички слухове. По време на интервю тя каза, че е добра приятелка на Jamie, но никога не е имала закачка с него. Минути след това допълни, че той е много щастлив с колежката си и се радва да го вижда такъв.

Спекулациите за връзката между Foxx и Holmes тръгнаха от 2013-та насам, когато бяха забелязани да танцуват на едно благотворително събитие в Hamptons. През март 2015-та те бяха заснети да държат ръцете си в звукозаписно студио. След това журналисти питаха певеца дали има нещо общо с дамата. "Стига, момчета. Вие се опитвате от три години да разберете нещо за това.", след което категорично заяви, че са само приятели.

Сега година по-късно има слухове, че звездите са сгодени, а Katie била бременна. Списание "OK!" съобщи, че сватба на този етап не се планира, защото таткото искал бебето да се роди. Това не се харесало на бъдещата майка и тя отложила венчавката. 

Говорител на Jamie разкри пред "The Mirror", че всички жълтини за годеж, сватба, дете са изключително неверни. Неволно или не обаче дружката на чернокожия талант издаде малката им тайна, която бе пазена толкова усърдно от медиите. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: