четвъртък, 23 юни 2016 г.

Gigi Hadid e ново лице на "Max Mara"

Моделът лично обяви новината в социалните мрежи. Това стана ясно часове след като приятелката и колежката й Kendall Jenner разкри, че ще рекламира есенната колекция на "Marc Jacobs". 
Гаджето на Zayn Malik ще е новото рекламно лице на бранда. Миналата година Gigi участва в есенната колекция на "Max Mara" като имитира стила на Marilyn Monroe. Красавицата вече направи част от фотосесията с Steven Meisel и позира с така харесваната чанта "Whitney".

Въпреки критиките на Stephanie Seymour, че Hadid и Jenner не са супермодели обикновено обаче дамите се защитават умело в социалните мрежи и показват на какво са способни. В момента те работят върху есенните линии на двете световни компании за мода. Едната ще е лице на аксесоарите на "Max Mara", а другата на рекламната кампания на "Marc Jacobs".

Сестрата на Kim Kardashian ще влезе в образа на готик богиня в новата есенно/зимна колекция на американския дизайнер. В "Instagram" той я нарече "супермодел", защото е голям професионалист и припомни на всички, че през 2014-та се състоя първия им общ проект. "Оттогава насам Kendall е част от всяко шоу, което организираме. Тя беше наше лице през пролетта на 2015-та. Не е нужно да казвам, че я чака невероятна кариера, защото работи упорито със страст и желание.", похвали я модния експерт. Той допълни, че е важно и до голяма степен зависи от модела да влезе в характера и да му даде живот. "David Sims засне есенната "Goth Goddess" и тя стана най-сладката, мила и изключително професионална, благодарение на Kendall Jenner.", категоричен е Jacobs.

Списание "People" съобщи, че скоро Selena Gomez може да подпише с "Louis Vuitton", а David Duchovny с "London Fog".



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: