четвъртък, 16 юни 2016 г.

Stella Mccartney пуска мъжка колекция

Дизайнерът ще дебютира с първата си мъжка модна линия през ноември тази година. Месец по-късно дрехите ще са пуснати в продажба в магазините. 
Дъщерята на известния музикант ще зарадва хиляди мъже в края на 2016-та. Тя стана лидер последните 20 години и всяка жена мечтае да има нейни облекла. Откакто стана творчески директор на френския бранд "Chloe" Stella следва стъпките на Karl Lagerfeld и сега създава нова линия за силния пол.

Спекулациите за това тръгнаха още през февруари. Mccartney обаче обяви новината чак сега. Дамата анонсира, че ще представи женската си колекция заедно с мъжка такава на 10-ти ноември в Лондон. През декември всички почитатели на модния гуру могат да открият дрехите й по магазините.

"Искам да дам на мъжете това, което давам и на жените. Гардероб, избор и дрехи, които са модерни и непретенциозни.", споделя британката пред "New York Times". 

В съобщение до медиите се казва още, че облеклата й ще са от изкуствена кожа и ще вдъхнат нов поглед към мъжката мода. По принцип блондинката прави презентациите на новите си колекции през май, но тази есен ще промени програмата си. Новата дата е избрана специално за феновете, които ще искат да си закупят стоките й почти моментално. 

На 3-ти октомври дизайнерът ще представи все пак новата си пролетна колекция за 2017-та в Париж. Освен това скоро ще я видим в ново амплоа - това на актриса. Тя участва в "Absolutely Fabulous", който излиза по кината на 1-ви юли във Великобритания.Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: