четвъртък, 9 юни 2016 г.

Duncan James влезе в болница

Изпълнителят е бил подложен на спешна операция за лечение на дископатия. Той ще остане в болнично заведение в Лондон през целия уикенд, след което ще продължи възстановяването в дома си.
Мениджърът на звездата Paul DH Baylay потвърди за медиите новината, че Duncan е хоспитализиран. "Той претърпя спешна интервенция вчера следобед за пролапс на дискова херния, която засяга нервен канал. Той беше опериран в продължение на три часа.", допълни говорителя на певеца за изданието "WENN". 

Очакванията са музиканта да стъпи на краката си по-скоро, отколкото предвиденото. В момента James беше на турне във Великобритания с мюзикъла "Priscilla Queen of the Desert", което трябваше да завърши на 18-ти юни. Също така той имаше роля в сапунената опера "Hollyoaks", което по всичко личи, че ще се отложи за известно време.

"Duncan се похлъзна и повреди нерв, което е изключително болезнено. Една малка част от диска му е била премахната, за да се улесни напрежението върху гръбначния стълб. Той имаше ангажименти с театъра, които сега са под въпрос и трябва да отложи старта на продукцията, в която ще участва, ако не се възстанови бързо.", съобщава "Daily Mirror".

Преди месец 38-годишния певец обяви, че ще влезе в образа на Ryan, който е семеен мъж със сериозна връзка. "Много съм развълнуван да бъда част от екипа на "Hollyoaks". Очаквам с нетърпение да работим с талантите в шоуто и да дам живот на героя си.", сподели британеца седмици преди инцидента.

Освен музикалната му кариера с групата "Blue" той има и няколко успешни актьорски въплъщения в постановката "West End", както и във филма "Legally Blonde". 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: