сряда, 1 юни 2016 г.

"Fifth Harmony" с нов албум

Момичетата издадoха втория си студиен албум в края на май. Те планират и турне по време, на което ще представят най-новите си песни. Групата ще направи концерти в Чили, Аржентина и Бразилия.
Бандата става популярна от американската версия на предаването "X Factor". Техен откривател е Simon Cowell. Както знаете, той е подавал ръка на мнозина изпълнители и групи като "One Direction". 

Заглавието на компилацията "7/27" не е случайно. Именно на тази дата е създадена дамската формация. Общия й проект "Work From Home" пък с Ty Dolla Sign вече е един от любимите на меломаните по целия свят. 

В новия си албум "Fifth Harmony" ще включат 12 песни и няколко колаборации с Missy Elliot, Fetty Wap и Ty Dolla $ign. Парчето им с американския рапър стана на пето място в класацията "Billboard Hot 100". Преди няколко седмици изпълнителя и дамите участваха в музикалните награди на "Billboard" и вдигнаха на крака публиката с техния сингъл.

На 22-ри юли красавиците ще стартират лятната си обиколка в Перу след което ще посетят няколко града в Латинска Америка.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: