вторник, 14 юни 2016 г.

Eddie Redmayne е новото рекламно лице на "Prada"

Британецът беше избран да представя новата мъжка модна линия. С тази новина се похвали лично италианския бранд в социалните мрежи преди ден.
Redmayne ще е рекламно лице на есенната колекция на "Prada". Той ще участва в серия от снимки и ще промотира най-новите тенденции и мъжки облекла на марката. Фотосесията ще бъде направена от Craig MCDean.

Това няма да е първият моден ангажимент на артиста. През 2008-ма Eddie си е партнирал с английската компания "Burberry". Тогава той дори не е имал активна актьорска кариера. 

В последните няколко години 34-годишният талант печели не веднъж призове и отличия в различни конкурси за стил и визия. Така например преди месец звездата беше избрана за втора поредна година от списание "GQ" за най-стилно облечен британец. 

През 2015-та Eddie Redmayne взе "Оскар" за въплъщението си на Stephen Hawking в "The Theory of Everything". Тази година беше номиниран за главната роля в "The Danish Girl", но не грабна статуетка. 

Италианската марка се спира на известни актьори, които са талантливи и имат подходяща външност. Миналата пролет "Prada" работи с Matthew Beard, Billy Howle и Logan Lerman, а лятото с Tye Sheridan и Michael Shannon. В предишните си кампании бранда си е сътрудничил с Ethan Hawke, Ansel Elgort, Gary Oldman, Willem Dafoe, Jack O’Connell и Miles Teller.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: