петък, 17 юни 2016 г.

Oprah Winfrey: Искам да видя Hillary Clinton в Белия дом

Водещата подкрепя бившия държавен секретар в кандидатурата й за президент на САЩ. Журналистката копнее да види жена в Белия дом.
През 2008-ма тя застана зад Barack Obama, който стана първия чернокож държавен глава в Америка. Сега Oprah застава зад Hillary Clinton. "Аз съм с нея. Искам да кажа също, че независимо от политическите убеждения не може да си жена и да не виждаш тази радикална промяна. Това е моментът, в който жените ще могат да поемат властта.", заяви водещата в шоуто "Good Morning America". 

62-годишната дама е популярна с това, че разбулва табутата, както в професионалния си път, така и в личния си такъв. Сега обаче тя е категорична, че е концентрирана в това да живее начина, по който желае и да поема проекти, които й харесват. Такъв например е сериала "Greenleaf".

"Понякога говоря някъде и някой прави заключения и почват да говорят за всички неща, които правя и мисля, че никой не си казва: "Тя е толкова съдържателна. Има толкова мир и щастие.". Сега се намирам в такъв период в живота си. В моето списание говоря от години за баланса и да живееш живота си по най-добрия начин. Точно това практикувам. Правя само това, което искам да правя и когато реша да го правя.", допълва звездата.

Winfrey в момента подготвя своята нова книга "Food, Health and Happiness: 'On Point' Recipes for Great Meals and a Better Life". Четивото трябва да се появи на пазара идната година.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: