петък, 10 юни 2016 г.

Любо Киров "взриви" София

Вчера се състоя първият самостоятелен концерт на музиканта в зала 1 на НДК. Саня Армутлиева, Мариана Попова, Поли Генова, Стефан Щерев и стотици други меломани изразиха възхищението си от професионализма и положителната енергия на изпълнителя.
Любо от месеци говори и се готви за събитието, което пожъна истински успех. За пропусналите ще кажем, че то беше заснето и скоро ще бъде излъчено по една от големите български телевизии. 

Буквално минути преди и след концерта меломани, приятели, колеги на Киров заляха социалните мрежи със снимки, видеа, публикации за благодарност и поздравления. Часове преди събитието певицата Мариана Попова написа: "Броя часовете! Обичам те, Любо Киров! Успех! Аз ще изживея с теб всяка малка част от емоцията ти! Ти го направи , облечен в себе си!". След края на шоуто тя допълни: "Бях на мечтан, бленуван, търпелив, мъдър и истински концерт! Има смисъл в добрите, непретенциозни артисти, защото те могат да го правят , защото само големият глас и талант са способни да обичат чисто и безусловно! И ако някой беше дошъл само за да се покаже, той беше там за да пее и обича и заради него! Няма кой да ти излезе Любо Киров!".

Поли Генова разкри, че се чувства вдъхновена от това, което е видяла и чула и сподели: "Много, много, мноооого голям Любо Киров заедно с големите Латида, Ангел Дюлгеров, Калин Вельов и разбира се маестро Живко Петров - БЛАГОДАРЯ ВИ!!! За удоволствието, невероятното преживяване и за изключителната МУЗИКА!".

Една от най-строгите и стриктни дами в музикалния бизнес у нас Станислава Армутлиева качи фотос с певеца от шоуто "X Factor", в което работеха заедно, а посланието под него гласеше: "Обожавам да няма къде да паркирам...заради Любо Киров! Обожавам да ми чезне гласа от викане и пеене...заради Любо Киров! Обожавам да се усмихвам два часа без прекъсване...заради Любо Киров! Любим Любо Киров!".

Едно и една малка част от останалите коментари на феновете: 

"...има надежда за музиката и у нас - това е кадър от концерт на български поп изпълнител и годината е 2016... 3,500 чувствителни, усмихнати, интелигентни хора, влюбени в 1 човек с огромно сърце, талант и ум - това е направо като в чужбина. Браво!".

"Той е ЛЮБОв...Любо Киров. Вдъхновение, носещ въодушевление! Без никакво съмнение води до опиянение и възхищение, до пристрастеност към шеметното му ангелопение... С разцепващото подкрепление на МузикантиТЕ, пренесли ни в друго измерение. Благо~Дарим!"

"В живота има мигове, чувства, емоции и моменти, които не се забравят никога! Благодарим ти Любо, че снощи ни ги подари с цялата си Душа!"

"Благодаря ти за тази магия, Любо! Накара над 3000 човека да пеят, танцуват, плачат и смеят... Невероятна вечер!"



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: