сряда, 8 юни 2016 г.

"Jeremy?" ще свирят на "Exit Magic Adventure"

Родните музиканти ще са единствените български представители на фестивала в Сърбия. Те ще се качат на една сцена с "The Prodigy", "Bastille", "Hurts", David Guetta, Wiz Khalifa и много други.
Въпреки че групата съществува едва от три години тя жъне успех след успех. Съвсем скоро момчетата ще подгряват легендарните "Queen" в София, а техния сингъл "Fake Fruits" вече беше излъчен по "MTV".

"Jeremy?" ще забият на "Fusion Stage" на 10-ти юли в съседката ни. По време на участието си в музикалното събитие бандата ще представи част от парчетата, които са включени в дебютния им албум "Jeremy?". Той съдържа 10 песни, а компилацията е записвана и мастерирана в България и Ирландия. Любими проекти на публиката се оказаха "Fake Fruits", "Hope", "Two Weeks To The Great Escape" и "King Kong".

От 7-ми до 16-ти юли в Сърбия ще се проведат двата фестивала "Exit Magic Adventure" и "Sea Dance Festival". Изпълнителите и групите, които са заявили присъствие са на световно ниво и интереса към проявите е голям. Организаторите са подготвили 20 сцени и над 100 групи и певци, които да забавляват меломаните.

Повече информация за фестивалите, както и билети за тях можете да намерите на следните линкoве: http://www.exitfest.org/http://www.ticketpro.bg/.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: