понеделник, 27 юни 2016 г.

Beyoncе и Drake с най-много статуетки от "BET Awards" 2016

За никого не беше изненада, че именно тези двама изпълнители се прибраха с най-много призове. Церемонията по раздаването на наградите на "Black Entertainment Television" се състоя вчера в "Microsoft Theater" в Л.А.
Beyonce беше избрана за "Най-добра R&B/Pop изпълнителка" само два месеца след издаването на албума й "'Lemonade". Според критиците това е най-обсъжданата компилация на дамата. Клипът към "Formation" взе статуетка за "Видео на годината". Освен това тя спечели наградата на феновете на "Coca-Cola" и "Centric Award".

Drake стана най-добрия hip-hop артист на година. Toй взе отличие за колаборацията си с Rihanna "Work" и за най-добро дуо с Future. 

Bryson Tiller грабна приз за "Най-добър R&B/Pop изпълнител" и за "Най-добър нов артист". Kirk Franklin също си тръгна с две статуетки за "Най-добър госпъл изпълнител" и наградата посветена на Dr. Bobby Jones "Gospel Inspirational Award". 

Nicki Minaj очаквано взе приз за най-добър женски hip-hop артист. А нигерийския изпълнител Wizkid беше отличен за "Най-добро интернационално представяне за Африка". Skepta също отнесе тази награда, но за участията си във Великобритания. 

Director X стана режисьор на годината заради проектите му с Drake, Kendrick Lamar и Wiz Khalifa. Michael B. Jordan спечели статуетка за най-добър актьор. Той се появи в "Creed" и "Fantastic Four" миналата година. Taraji P. Henson си тръгна с отличието "Най-добра актриса" за участието й в "Person of Interest" и "Empire".

Филмът, в който се включват O'Shea Jackson Jr. и Corey Hawkins, "Straight Outta Compton" бе избран за "Филм на годината".  Samuel L. Jackson пък грабна отличие за цялостен принос и най-вече за проекта на Quentin Tarantino, в който участва "The Hateful Eight".Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: