четвъртък, 28 април 2011 г.

На 1-ви май е мега концерта на БГ радио

Тази неделя любителите на българската музика ще могат да гледат на живо концерта на БГ радио по повод юбилеят на медията.
През 2011 година се навършват десет години от основаването на единственото радио за българска музика. По случай празника журналистите организират специален лайв. Всеки, които иска да чуе любимите си песни и да види любимите си изпълнители и водещи ще може да го направи тази неделя.

След проведено гласуване и кампанията "Твоите 10", слушателите на медията, избраха своите най-обичани певци и банди за изминалите години. Сред тях са: Дони и Момчил, D2, Дичо, Сигнал, Кирил Маричков, Васко Василев, Васил Найденов, Стенли, Остава, Графа, Любо, Орлин Павлов, Галя, Миро, Мария Илиева, Ивайло Колев, Мона, Нети, Поли Генова, Рут Колева, Мастило, Криста, Стоян и Елица, V.O.XX., Калин Вельов, както и трупата на Нешка Робева.

Събитието ще се състои на площад "Александър Батенберг", а входа ще е свободен. Мястото е същото, където през 2001г. се бяха събрали стотици българи да отбележат старта на БГ радио. За феновете, които не са от столицата, организаторите са предвидели няколко варианта - да слушат концерта на живо по радиото, в интернет или да го гледат директно по "City TV" и Би Ти Ви. Началото на купона е 20:00.


Снимка - http://www.webcafe.bg/

Няма коментари: