вторник, 12 април 2011 г.

Риана записа песен с Бритни

Барбадоската изпълнителка съобщи новината в собственият си акаунт в туитър. Тя споделила, че е записала парче с "една от най-големите поп звезди в целия свят".
Червенокосата певица и блондинката са направили ремикс на песента на Риана "S&M". Още докато излезе видеото към парчето, го обявиха за скандално и провокативно. В това отношение може да кажем, че мулатката имитира Лейди Гага.

В доста от популярните сайтове за споделяне на музика клипа е забранен. Изпълнителката обаче коментира, че първоначалната идея е била съвсем друга:
„В парчето се говори за "омразната любов" към медиите и как тази болка може да бъде приятна. Имаше една лична новина, която исках да споделя. Исках видеото да я изрази, но хората видяха в него само секс. И когато гледам продукта си, не виждам това. Исках да съм рязка и провокативна, иначе никой няма да вижда посланието ми“.

Сигурно една от причините, да прибегне до ремикс на песента, е именно тази, че публиката не е разбрала основното послание, на проекта на звездата. Ето защо тя решава да го запише в по-различен аранжимент, не с кого да е, а с също толкова скандалната в последно време Бритни Спиърс. Все още обаче не е ясно дали ще снимат видео към съвместният си продукт и какъв ще е сюжета му.

Песента на Rihanna "S&M" feat. Britney Spears можете да чуете тук: http://www.youtube.com/



Снимка - http://youtu.be/

Няма коментари: