петък, 15 април 2011 г.

J.Lo записа песен с Lil Wayne

Дженифър Лопес не спира да е една от най-успешните и красиви изпълнителки на вселената.

Латиноамериканката получи номинация за най-красивата жена на света от американският таблоид "People" за тазгодишната им класация. В нея челни позиции взеха още актрисите Холи Бери, Дженифър Гарнър (която е омъжена за бившият годеник на Лопес - Бен Афлек), както и певицата Бионсе.

Дженифър Лопес стана и рекламно лице на редица продукти - дамските самобръсначки Venus, серията за красота на L'Oreal и детската колеция на Gucci. Разбира се, като типична жена - J.LO се зарадвала за неочакваната номинация, тъй като звездата вече е на 41 години и наскоро роди близнаците си от Марк Антъни. Вижте реакцията й по повод приза тук: http://www.msnbc.msn.com 
Въпреки напредналата й възраст и семейните ангажименти на майка и съпруга, красавицата не спира да жъне и професионални успехи.

Освен като изпълнител, в последните години Джен се изявява и като актриса и жури в музикалният формат "American idol". След излизането на съвместния й проект с Питбул "On the floor", който разби световните музикални чартове, тя подготвя и нов солов албум. Неговото име ще е "Love?".

Освен компилацията си, Дженифър записа и парче с рапъра Lil Wayne , което се казва "I'm into you". Визията й в новото видео е доста екзотична и наподобява тази на Клеопатра. Тук можете да видите ексклузивни кадри от снимките на клипа: http://www.youtube.com. На този линк пък можете да чуете песента: http://www.youtube.com. 


Няма коментари: