понеделник, 4 април 2011 г.

Топмодел се изложи в ток-шоу

Манекенката Диляна Попова беше специален гост в предаването "В джаза събота вечер". Стайлинга на красавицата обаче надмина всякакви граници и се доближаваше до кича.

Имиджа на бившето гадже на Дичо беше "убийствен". Лачени обувки с висок ток, съчетани с дънки и три ката блузи - долната, от които беше прекалено шарена. За капак красавицата беше сложила някакво подобие на ръкавици и спортна шапка. Не знаем дали манекенката номер едно у нас има стилист, но определено толкова безвкусно може да се облече само една фолк звезда у нас.
Въпреки че скоро брюнетката посети изложба посветена на ментетата, където бяха представени близо 50 фалшиви модни артикула, явно тя самата се нуждае от малко уроци как да се "носи" на публични места.

Другата ужасяваща за всички родители вест, с която се похвали 29-годишната моделка е, че обича да се напива с приятели. Отново благоприличията и обноските на Диляна Попова бяха под въпрос. Тя заяви, че дори с компанията й се "търкаляли" по клубовете. Нормално за нея било да удари по пет -шест шота на вечер, а максимума й бил по десет или дванадесет.

Относно личния си живот момичето от Гулянци сподели, че Дичо е бил този, който прекъснал 4-годишната им връзка. В момента тя била сама, но щастлива. Въпреки че не смятала, че ще се омъжи, имала желание за деца.



Снимка - http://www.google.bg

Няма коментари: