понеделник, 11 април 2011 г.

Мариана Попова ще живее в чужбина

Това съобщи самата тя в предаването "На инат" по Нова телевизия в края на миналата седмица.
Мариана Попова, която стана майка в края на 2009г., сподели в ток-шоуто, че се изнервя от факта, че у нас няма къде да се разхожда с малката Мария - Магдалена. Изпълнителката, обясни, че в София е невъзможно да се движи с количка.

Ето защо певицата заедно със своя възлюбен - италианеца Ханес ще имигрират в далеч по-уредената Австрия. Това ще стане в най-скоро време, като двойката планира наесен да е в ново семейно убежище. Разбира се, тя обеща на водещия - анимираното магаре - Марк Селски, да се връща в България. Една от причините, поради които ще й се наложи да го прави са именно служебните й ангажименти тук.

Въпреки успешното парти, което реализира по повод новият си проект "Предай нататък", красавицата на българската поп сцена явно е изтощена от проблемите в страната ни. Не става дума само за икономическата криза, която е завладяла целият свят, а за чисто житейските неудачи в държавата.

Промоцията на албума на Мариана Попова се състоя в края на март в София Лайв Клуб. Сред специалните гости на събитието бяха дуетната й половинка певеца Орлин Горанов, Дони, Миро, Искрен Певоц, Иван Гарелов и др.



Снимка - http://signal.bg/


Няма коментари: