петък, 8 април 2011 г.

Рут Колева с промоция на албума си

След дълги подготовки най-накрая певицата успя да издаде дебютният си албум. Партито по този повод ще е тази събота в София Лайв Клуб.
След като стана популярна с участието си в "Мюзик айдъл" изпълнителката не престана да се занимава с музика, както повечето отпаднали от конкурса таланти. Това амбицира Рут да издаде сингъла си "Близо", чийто клип е направен благодарение на режисьора Иван Москов.

Малко по-късно певицата реализира успешен дует заедно с Стефан Вълдобрев. Парчето беше саундтранк към филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде". Въпреки ангажиментите си в Холандия, където учи, тя успя да се яви и в музикалният конкурс на БНТ "Българската песен на Евровизия 2011". Там тя участва с песента си "Fever", която зли езици обявиха за крадена. Има вероятност това да е причината, поради която минути след финала Рут сподели, че повече няма да участва в тази музикална надпревара.
R&B и соул звездата нашумява и покрай съвместните проекти с LOGO5, FARS и Wosh от лейбъла Illmate.

Първият самостоятелен албум на Рут Колева носи името „Within Whispers“. Той съдържа 12 песни, като в него е включен и пилотният й сингъл "Близо". Феновете, ще могат да си закупят диска на изпълнителката на входа на клуба. Специален гост, който да подгрее публиката с много фънк парчета, ще е известният DJ Marten. Началото на купона в София Лайв Клуб е в 22:00. Цените на билетите на място ще бъдат 15 лв., ако са закупени предварително от ticketsbg.com, eventim.bg, ticketstream.bg и ticketplus.bg. ще са 10 лв.


Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: