четвъртък, 28 април 2011 г.

Нора ще подгрява Roxette

Айдълката ще се качи на сцената на стадион "Георги Аспарухов" заедно с нейната банда на 29 май.
Въпреки че Нора има издадени само няколко самостоятелни сингъла, организаторите на гранд събитието явно одобряват таланта й и се доверяват на младата певица, за да "надъха" публиката преди на сцената да излязе легендарното дуо. Къдрокосата изпълнителка ще "забие" заедно с момчетата от групата си - китариста Бисер Иванов, пианиста Калин Тонев и барабаниста Георги Варамезов.

Колкото до интереса на българските фенове към концерта на Roxette, билетите са почти на изчерпване. Останали са само тези от 80 и 100 лева, но скоро и те ще свършат.
От февруари насам известната група е тръгнала на турне, което включва лайфове на четири континента. Преди да дойдат в България, шведите ще посетят съседките ни Гърция и Турция, а след София ще се отправят към Букурещ.
Roxette бяха популярни към края на 80-те и началото на 90-те години. Един от безспорните им хитове е песента "Listen to your heart". Без значение от времето, дуото все още се радва на многобройните си почитатели навсякъде по света. Нещо повече - новата им песен "She's Got Nothing On" е в топ 10 на световните музикални чартове.



Снимка - http://img.slusham.com/

Няма коментари: