вторник, 19 април 2011 г.

Ja Rule идва отново в България

След идването на рапъра Jeremih в София през март по покана на Мишо Шамара, сега варненецът ще доведе друга хип-хоп легенда - Ja Rule.
През 2008г. Ja Rule беше специален гост на "Ловеч Парти Фест". Тогава той посети България за първи път. На 4 май (сряда) всички фенове на черната музика, ще имат нов повод за празнуване. Американската звезда ще пристигне у нас за концерт. Той ще се състои в столичният клуб "Spacer". Биг Ша апелира към почитателите - да си закупят билети за събитието навреме, за да не се случи като при идването на Jeremih - много хора не са успяли да влязат, тъй като желаещите са били повече от капацитета на заведението. Този път организаторите са помислили за по-голямо пространство. Клуба събира около 1200 души. Цените на билетите ще са между 40 и 50лв.

Ja Rule е един от най-популярните рапъри в света. Той е записвал с Дженифър Лопес, Ашанти, Ар Кели, Кристина Милън и др. Бил е номиниран около 3 пъти за наградите "Грами" за най-добрa хип-хоп песен. През 2001г. печели призa на МТВ за най-добро хип-хоп видео към ремикса на песeнта "I'm real", където си партнира с J.LO. Освен като певец, той е участвал в много холивудски продукции като в "Бързи и яросни" е най-известната му роля.




Няма коментари: