сряда, 6 април 2011 г.

Бен Афлек е в България

Американският актьор кацна късно снощи в София, съобщи Би Ти Ви. Бившият годеник на Дженифър Лопес е у нас, за да преговаря с "Ню Бояна" за реализирането на предстоящ филмов проект.
Както си личи от снимката, артиста се качва в кола, която го е взела от хотела му в столицата. За радост на хиляди фенове в страната, слуха, че Бен Афлек и Джордж Клуни ще посетят България се оказа истина.

Въпреки че още се крият подробности за новият филм на двете звезди, все пак стана ясно, че заглавието му ще е "Арго". Той ще е с политическа насоченост и ще описва събитията около заложническата криза в Иран през 1979 г. Режисьор на лентата е именно Афлек, а това ще е третият му проект като директор. През 2007г. под неговото ръководство излезе "Жертва на спасение" (Gone baby gone), a през 2010-та - "Градът" (Тhe Town).

Ако преговорите, които ще се водят в Бояна, завършат успешно и двете страни се договарят, то скоро ще започнат и снимките по филма. Тогава и партьора му в лентата - известеният като доктор Рос от "Спешно отделение"- Клуни, най-вероятно ще пристигне у нас.

Бен Афлек е участвал в над 20 холивудски продукции. През 1998г. печели Златен глобус и наградата на Академията за сценарият, който пише към "Добрият Уил Хънтинг". Макар да беше сгоден за латино певицата J.LO, през 2005г. се жени за актрисата Дженифър Гарнър.



Снимка - http://bulphoto.com/

Няма коментари: