петък, 15 април 2011 г.

Бионсе подготвя нов клип

Във видеото към новото парче на бившата вокалистка на "Destiny's Child" ще участват над 200 танцьори, съобщи МТВ.
Миналата седмица в интернет са публикувани снимки на изпълнителката, която е облечена в син гащеризон на Роберто Кавали и червено фънки палто. Предполага се, че това е фотосесия от мейгинга към новото парче на Бионсе, което ще бъде заснето в Ню Джърси. Там звездата записва и 4-тият си предстоящ студиен албум.

Песента, към която подготвят клипа се казва "Girls". Негов режисьор е Франсис Лоурънс, който работи с Лейди Гага, Пинк, Бритни и други. Около 200-та танцьори от Африка, се включват в хореографията на видеото. Според запознати, в песента се използва познат семпъл от друго популярно клубно парче, което меломаните ще разпознаят.
Тук можете да чуете аудиото на песента: http://www.youtube.com/

Новият албум на Бионсе се очаква да излезе през юни. По думите на продуцентите й, проекта е страхотен и изпълнителката е минала едно ниво нагоре. Жената на рапара Джей Зи, пуснала шест парчета на музикалните си директори и те били изключително впечатлени. Красавицата най-вероятно след издаването на диска ще направи турне, което ще включва и концерт в Австралия, тъй като спонсорите й са оттам.


Снимка - http://www.mtv.com/

Няма коментари: