петък, 20 януари 2012 г.

Дъщерята на Том Круз е най-стилно дете за 2011-та

Госпожицата беше избрана за най-модерното хлапе, което има известни родители. Въпреки че е едва на пет години, според критиците, гардероба й е забележителен.
Сури Круз за поредна година стана популярна със стила си на обличане. Тя изпревари в класацията децата на имена като Анджелина Джоли, Мадона, Виктория Бекъм, Гуен Стефани и други.

От ранна детска възраст малчуганите се борят за първото място. Модните специалисти са изумени как едно пет годишно момиченце може да има такъв впечатляващ вкус и усет към дрехите. Разбира се, не трябва да подценяваме и нейните родители, които се грижат за външния й вид.

На второ място за момента е дъщерята на Виктория Бекъм - Харпър, която ще бъде най-изисканата от цялото семейство след няколко години, предвиждат критиците като имат в предвид каква перфекциониска е мисис Пош.

Третото място остана за щерката на поп иконата Мадона - Лурдес. Тя също може да се каже, че налага тенденциите и вдига нивото. Наследила е много от майка си - индивидуалност, вкус и със сигурност медиите ще следят развитието й през следващите години.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: