сряда, 25 януари 2012 г.

Деми Мур влезе в болница

Явно актрисата все още не може да преживее раздялата си с Аштън Къчър и прибягва до употребата на медикаменти. Според специалисти всичко се дължи на нервна основа.
На 23 януари звездата не се почувствала добре и се обадила на 911. След като лекарите отишли в дома й станало ясно, че Деми се нуждае от почивка и била откарана в болница за да й бъдат направени необходимите изследвания. 

Говорителят на актрисата споделил пред медиите, че тя е емоционално изтощена и стреса й е дошъл в повече в последните няколко седмици. Точно поради тази причина брюнетката е потърсила професионална помощ, но благодаряла на феновете и семейството й, че са до нея в този момент. 

Мур е отложила и снимките на филма, в който е играела ролята на феминистка, за да може да се възстанови от кризата, която е получила. Разбира се, за никого не е тайна и е видимо, че след скандала с бившия й съпруг, дамата загуби доста килограми и мнозина се притесняват за състоянието й. След шестгодишен брак с младока, красавицата го хвана в изневяра с по-млада жена през ноември миналата година и това беше краят на романса им. 

Наскоро и певицата Шинейд О'Конър обяви, че се развежда и беше злоупотребила с лекарства. Кейти Пери и колегата й Сийл също се сбогуваха с дългогодишните си партньори, но те не изпаднаха в депресии и не прибегнаха до съветите на специалисти, както направи американката.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: