сряда, 18 януари 2012 г.

Известен не значи перфектен

Много хора мислят, че звездите трябва да изглеждат безупречно и да са без недостатък. Перфектни обаче няма и всички сме човешки същества със своите недостатъци и пороци. 
В последните седмици медиите редовно започнаха да критикуват имена като Кристина Агилера, Марая Кери, Бритни Спиърс, Дженифър Лопес и много други, които имат проблеми с килограмите. Отстрани е много лесно да съдим, но едва ли някой от тези, които сочат с пръст се е замислил и е потърсил причината за напълняването на певиците. Те са родили и отгледали децата си, някои от тях имат бащи, други – не. Да си добър родител и в същото време популярен и успял музикант не е толкова лесно, колкото изглежда. 

Съвсем скоро феновете на Кристина ще я видят на корицата на модно списание като формите й са коригирани с фотошоп и на снимките се виждат определени части от тялото й. 

Марая пък се появи в едно от коледните си видеа с близо десетина килограма отгоре и въпреки всичко това не й попречи да облече къса червена рокля. 

Бритни и Джен, които пък са едни от най-обсъжданите изпълнителки на двадесети век, стават все по-елегантни и женствени в последните си клипове. Нещо повече, те дори са успели да смъкнат излишните натрупани килца.


Няма коментари: