петък, 6 януари 2012 г.

Jason Derulo спря турнето си поради травма

Певецът беше принуден да отмени предстоящото си турне, след като счупи прешлен на врата. Той получил травмата по време на репетиция. 
Инцидентът станал по време на подготовката на изпълнителя за обиколката му. Уви, едва два дни след Нова година, Jason паднал на главата си докато подготвял хорографията на някои от песните. Веднага бил откаран в болница в Маями, Флорида, където лекарите казали, че цяло чудо е, че не е останал парализиран.

Малко след случката, звездата е публикувал снимка в социалните мрежи с надпис: "Имам фрактура на врата си, получих я докато правих акробатични упражнения, които готвих за турнето си. Винаги се опитвам да прескоча границите за вас. Харесвате ли новата му придобивка?" 

На фотоса се вижда, че шията му е превързана. Въпреки оптимистичните постове обаче мениджърите на R&B певеца го посъветвали да отложи концертите си. Те ще стартират в средата на февруари, за да може 22-годишния младеж да се възстанови напълно. 

В официалното писмо до феновете си пише следното: "Вътрешната болка, която изпитвам е много по-дълбока от физическата такава. Почитателите ми са всичко за мен. Моля се да се оправя бързо и да мога да ви зарадвам в близко бъдеще."

Той бил изписан от лечебното заведение, но трябвало да носи шината на врата си през следващите няколко месеца. 


Няма коментари: