вторник, 31 януари 2012 г.

Halle Berry стана рекламно лице на Deichmann

Актрисата се снима в рекламния спот на веригата в края на миналата година. През март пък красавицата ще пусне своя собствена марка за обувки.
След като сложи окончателно край на актьорската си кариера Холивудската перла си намери ново амплоа - модата. В интернет се появи видео, на което се вижда как тя позира за германската верига за обувки и доста умело се спрява със задачата на модел. Усмихната, свежа, стилна, уверена в себе си и под звуците на Адел, американката засне рекламата към новите колекции на Deichmann. Фотосесията се състоя на 21 декември в Берлин, Германия.

Интересното е, че след два месеца Halle Berry ще пусне своя собствена колекция за обувки. Разбира се, името на марката не е случайно:"5th Avenue" / "5-то Авеню". Улицата е известна в Ню Йорк освен със скъпите си имоти и с това, че е едно от най-популярните и обичани места за пазаруване на звездите.

Модните критици считат, че дебюта на актрисата като моден експерт предстои да бъде успешен. Знаете, че мнозина певици и актриси имат вериги за дрехи, козметика, други пък стават рекламни лица на безалкохолни напитки и т.н. Дойде времето и мулатката да направи своите първи стъпки в тази сфера.

Скоро феновете на Бери ще я видят във визията на супер момичето на Джеймс Бонд, още повече, че през 2008-ма тя спечели награда от мъжко списание за най-секси жена. Брюнетката никога не е криела страстта си към обувките. Това е и причината да създаде своя верига, която ще е достъпна за купувачите в 21 европейски страни през март.


Няма коментари: