понеделник, 9 януари 2012 г.

Beyonce роди момиче

На 7 януари звездната двойка се сдоби с първото си дете. Според американските медии, малката и майка й са в добро състояние.
Феновете на Beyonce & Jay-Z имат повод за радост. Този уикенд музикантите станаха родители. Името на младата госпожица все още не е ясно - някои сайтове я кръщават Айви Блу Картър, други - Блу Айви Картър. Безспорно Риана беше най-точна в поздравленията си като спомена само фамилията на малката.
По-любопитното е, че певицата е родила в клиника в Ню Йорк, където семейството е платило над един милион долара, за да се скрие от папараците. Звездите са наели целият етаж на лечебното заведение като камерите и телефоните на служителите били изключени, за по-голяма сигурност. 

Сред първите, които поздравиха щастливите майка и татко бяха изпълнителката на "Umbrella" и музикалния продуцент на "X Factor".

Протежето на рапъра написа в туитър: "Добре дошла на бял свят, принцесо Картър."

Ръсел Симънс пък допълни: "Поздравления за моите приятели Бионсе и Джей Зи. Господ да ви благослови и да ви дари с още деца." 

Въпреки спекулациите, че бебето се е появило на бял свят преди месец, медиите в САЩ разпространиха новината за секунди. Все още няма официална информация от изпълнителите или техните говорители дали това е факт, но всички са в очакване скоро да се появят и снимки на новороденото. 

Преди време Кание Уест се гласеше за кръстник на детето като се надяваше то да е момче. Дали той ще остане такъв или двойката ще предпочете някой друг ще стане ясно в близките седмици.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: